“Gönül veren herkesi tribünlere bekliyoruz”

“Gönül veren herkesi tribünlere bekliyoruz”

GAÜ tekerlekli sandalye basketbol takımı antrenörü destek istedi.

A+A-

Halit Dağ

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig ekiplerinden Girne Amerikan Üniveristesi tekerlekli sandalye basketbol takımı teknik sorumlusu Hüseyin Dayı gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

Dayı ligde 8 haftada 7 galibiyet ve 1 yenilgilerinin olduğunu, güzel bir seri yakaladıklarını belirti.

“Bu hafta kendi yerimizde zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma oynayacağız” diyen Dayı, “Bire bir rakibimiz olan İskenderun maçını kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi. Cezalı veya sakat oyuncuları olmadığını söyleyen Dayı, karşılaşmanın hazırlıklarını 4 antrenmanla tamamlayacaklarını ve maç gününü bekleyeceklerini söyledi.

 

Dayı: “Hedefimiz ilk yarı ilk dört”

Dayı şuan liderin 1 puan gerisinde 15 puan ile 2. sırada yer aldıklarını ifade ederek, hedef olarak devreyi ilk 4 kakımın içinde bitirmek olarak belirlediklerini söyledi.

İlk devrenin tamamlanmasına üç maçlarının kaldığını aktaran Dayı, “Bu maçların biri deplasman ikisi kendi yerimizdedir. Kalan 3 maçta takım olarak elimizden geleni yaparak en iyi sonuçları elde etmeye çalışacağız” dedi.

Son olarak takımlarını maddi ve manevi olarak destekleyen tüm herkese başkan ve yönetim kurulu adına teşekkürlerini ileten Dayı, bu hafta İskenderun karşılaşmasında gönül veren herkesi tribünlere davet ederek kendilerine destek olmalarını istedi.

Karşılaşma 15 Aralık Cumartesi günü saat 11.00'de Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak.

Bu haber toplam 1551 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.