1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. GÖKTÜRK ÖTÜKEN HP'DEN İSTİFA ETTİ
GÖKTÜRK ÖTÜKEN HP'DEN İSTİFA ETTİ

GÖKTÜRK ÖTÜKEN HP'DEN İSTİFA ETTİ

HP Lefkoşa İlçe yönetiminde görev alan Göktürk Ötüken kişisel sosyal medya hesabından Halkın Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

 

 

Halkın Partisi (HP) Lefkoşa İlçe yönetiminde görev alan Göktürk Ötüken kişisel sosyal medya hesabından Halkın Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

Derviş Eroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı yaptığı 2013 yılında, ‘Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü’ görevini yürüten ve sonrasında yine sosyal medya üzerinden istifa ettiğini duyuran Ötüken, siyasi hayatına Ulusal Birlik Partisi üzerinden devam edeceğini söylemiş ve akabinde Halkın Partisi’nde Lefkoşa İlçe Başkanlığı’nın Yönetim Kurulu’nda görev almıştı.

Ötüken, facebook medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği açıklamasında, HP'den istifa ettiğini şu ifadelerle duyurdu:

Bugün itibariyle Halkın Partisinden istifa ediyorum. Bu yolu beraber yürüdüğüm ve amacı Sosyal adalet ve hukukun üstünlüğü ilkelerini esas alan, Kıbrıs Türk'ünün kendi kendini yönetme hakkından taviz vermeyen bir yönetim anlayışını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde iktidara taşımak olan bütün arkadaşlarıma bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden istifa ettiğim güne kadar yaşadığım tüm süreçleri toplumla farklı platformlarda samimiyetle paylaşacağım...

Bu haber toplam 6154 defa okunmuştur