1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. GÖKTAŞ'A TEDAVİ KATKISI
GÖKTAŞ'A TEDAVİ KATKISI

GÖKTAŞ'A TEDAVİ KATKISI

Üst kademe yöneticiliği yapmış bürokrat Süleyman Göktaş’a prostat ameliyatı için ‘RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANMAMAK KAYDIYLA’ 30 bin TL katkı

A+A-

 

UBP-DP Azınlık Hükümeti Bakanlar Kurulu, ‘Resmi Gazete’de yayımlanmamak kaydıyla, kendi olanakları ile tedavi olan üst kademe yöneticiliği yapmış eski bürokrat Süleyman Göktaş’a Prostat Ameliyatı için 30 bin TL katkı yapılmasına karar verdi.

Hastanelerimizde sıklıkla yapılan ameliyatın ‘YURT DIŞINDA’ yapılmasının yanı sıra, Müsteşar Süleyman Göktaş’a yapılan katkının da ‘RESMİ GAZETEDE YAYIMLANMAMAK KAYDI İLE’ kararlaştırılması dikkat çekti.

Bakanlar Kurulları genellikle ‘askeri ve güvenlik’ içerikli konularda ‘RESMİ GAZETEDE YAYIMLANMAMAK KAYDI İLE’ karar alırken, UBP-DP Azınlık Hükümeti Bakanlar Kurulu ‘Tedavi Katkısı’ için GİZLİLİK notu düştü, kararın RESMİ GAZETEDE YAYIMLANMAMASINI istedi.

18 Nisan 2017 tarihli Bakanlar Kurulu kararına göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Süleyman Göktaş’ın Prostat Ameliyatı masrafları, Sağlık Bakanlığı Bütçesi altında yer alan ‘Yurt dışında tedavi görenlere’ kaleminden karşılanacak.

karar-001.jpg

Bu haber toplam 18651 defa okunmuştur