Göktaş: “Şampiyonluğu hak ettik”

Göktaş: “Şampiyonluğu hak ettik”

Merit Alsancak Yeşilova'nın oyuncusu Umut Göktaş, yaşadıkları şampiyonluğu anlattı

A+A-

 

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Merit Alsancak Yeşilova’nın orta saha oyuncusu Umut Göktaş YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Göktaş, takım olarak başarılı bir sezon geçirdiklerini ve şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi.

Sezon başında Cihangir’den Merit Alsancak Yeşilova’ya dahil olan Umut Göktaş, kısa sürede takıma uyum sağladığını dile getirdi. Göktaş, yöneticilerin ve teknik heyetin futbolculara ilgi ve alakasının başarıda büyük rol oynadığını anlattı. Merit Oteller Grubu’nun da takıma sahip çıkmasının, ülke futboluna örnek olması gerektiğini belirten Umut Göktaş,  sezon boyunca güzel bir ortamda hazırlandıklarını ve başarıya ulaştıklarını ifade etti.

“Bu başarıda takımdaki arkadaşlık ortamının önemi büyük”

Umut Göktaş, takımdaki arkadaşlık ortamına da değinerek çok güzel bir arkadaşlık ortamı olduğunu ve bunun başarıda büyük rol oynadığını söyledi. Göktaş, takım olarak şampiyonluğa inandıklarını ve mücadele ederek hak ettikleri şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, başarıda pay sahibi olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Göktaş, Merit Alsancak Yeşilova formasıyla çok güzel bir sezonu geride bırakmaya hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1953 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.