Göksun: “Takımıma güveniyorum”

Göksun: “Takımıma güveniyorum”

Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun Yenicami maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü teknik direktörü Niyazi Göksun, hafta sonu karşılaşacakları Yenicami ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rakiplerine saygı duyduklarını ve iki namağlup ekibin karşılaşacağını belirten Göksun, takımına güvendiğini ifade etti.

Göksun, hafta sonu karşılaşacakları Yenicami maçı ile ilgili olarak 2 namağlup takımın maçı olmasının yanında başkent derbisinde önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyleyerek sözlerine başladı.

 

“Rakibimize saygı duyuyoruz”

Gençlik Gücü olarak lige iyi bir başlangıç yapmalarının önemli olduğunu ifade eden Göksun, takımın moral ve motivasyonunun iyi durumda olduğunu söyledi. Son iki yılın şampiyonu Yenicami'ye saygı duyduklarını, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekiple karşılaşacaklarını söyleyen Niyazi Göksun, takımına güvendiğini ve en iyi şekilde bu karşılaşmaya hazırlanıp güzel zevkli bir karşılaşma izlettirmek istediklerini söyledi.

Son olarak Gençlik Gücü taraftarlarına çağrıda bulunan Göksun, derbi maçında taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Bu haber toplam 1769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.