Göksun: “Ahmet Can ile çalışmak istiyorum”

Göksun: “Ahmet Can ile çalışmak istiyorum”

Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, geçtiğimiz sezon Çetinkaya’da kiralık olarak oynayan Gençlik Gücü futbolcusu Ahmet Can Tokmak’ı bu sezon vermek istemiyor.

A+A-

Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, geçtiğimiz sezon Çetinkaya’da kiralık olarak oynayan Gençlik Gücü futbolcusu Ahmet Can Tokmak’ı bu sezon vermek istemiyor. Gençlik Gücü’nün 2017-2018 Futbol Sezonu için takım oluşturma çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Teknik Direktör Niyazi Göksun, Ahmet Can Tokmak konusunda ısrarlı olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Çetinkaya’da kiralık olarak oynayan Gençlik Gücü futbolcusu Ahmet Can Tokmak’a bu sezon hem Çetinkaya, hem de Küçük Kaymaklı’nın talip olduğuna dikkat çeken Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, yönetime bu futbolcuyu istediğini bildirdi.

“Ahmet Can Tokmak ile çalışmak istiyorum” diyen Göksun, “Yeni sezonda bu futbolcuyu elimizde tutmak için gereken ne ise yapılacak” şeklinde konuştu.

2016-2017 Futbol Sezonuna “Gençlik Gücü asansör takım olamayacak” diyerek başladıklarını anımsatan Göksun, “Bu sezon hedefimiz daha yüksek olacaksa, futbolcularımızda da daha seçici olmak durumundayız ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 2335 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.