1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gökhan Tepe yine mest etti
Gökhan Tepe yine mest etti

Gökhan Tepe yine mest etti

Yaklaşık iki yıldır her ay sahne aldığı Merit Crystal Cove Hotel’de dinleyicisi ile buluşan Gökhan Tepe yine müzik ziyafeti yaşattı

A+A-

Sevilen sanatçı Gökhan Tepe, Merit Crystal Cove Hotel’deki konserinde, tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşattı.

Yaklaşık iki yıldır her ay sahne aldığı Merit Crystal Cove Hotel’de dinleyicisi ile buluşan Gökhan Tepe hareketli parçalarla başladığı konserinde yaklaşık 700 kişiye müzik ziyafeti yaşattı. Hemen hemen her şarkısında kendisine eşlik eden konuklarını coşturan Tepe, “Demli Şarkılar” adını verdiği, 70’li ve 80’li yıllara damgasını vuran arabesk şarkılarla da zamanda yolculuğa çıktı.

mer.jpg

Bugüne kadar sanatçı dostlarına da verdiği Türkan, Beyaz, Araftayım, Ah Ulan Sevda gibi hit olan şarkılarından bazılarını seslendiren Gökhan Tepe, son olarak Ebru Gündeş’in 2017 sonlarında çıkartacağı yeni albümü için 6 şarkı verdiğinin müjdesini dinleyicisi ile paylaştı.

2016 yılında dünya evine girdiği Aylin Özer Tepe’nin de sahnede kendisine hem vokal hem de yan flütü ile eşlik ettiği Gökhan Tepe, sahnede eşi ile de düet yaptı. İkili sahnedeki sempatik tavırlarıyla dinleyiciye keyifli iki saat yaşattı.

 

 

Bu haber toplam 2313 defa okunmuştur
Etiketler : ,