1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göçmenköy’e para cezası
Göçmenköy’e para cezası

Göçmenköy’e para cezası

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu haftasonu oynanan ve kurula intikal eden karşılaşmalarla ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Göçmenköy Stadı’nda oynanan Göçmenköy - Türk Ocağı K-Pet Birinci Lig maçında ve devre arasında yaşanan saha olayları hakem ve gözlemci raporlarından tespit edilen Göçmenköy’e taraftarlarının maçta yapmış olduğu disiplin ihlallerinden dolayı toplam bin 500 TL para cezası verilmesine karar verildi. Maçın hakemlerine yönelik spor ahlakına aykırı davranışları nedeni ile, Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş’a 15 gün sure ile hak mahrumiyeti cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Şanverdi’ye 6 maç ceza
Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan Değirmenlik - Akıncılar A2 Birinci Lig müsabakasında ikinci sarı kart nedeni ile oyundan ihraç edilmesi sonrası, maçın hakemini göğsünden şiddetli bir şekilde itip çenesini sıkmak sureti ile darp ettiği ve ayrıca hakaretlerde bulunduğu hakem ve gözlemci raporlarından tespit edilen Değirmenlik futbolcusu Fırat Şanverdi’ye 6 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Bayır’a 5 maç ceza
Ozanköy M. Özkayım Stadı’nda oynanan Ozanköy - Çanakkale K-Pet İkinci Lig müsabakasında, hakemi yüzünden itmek suretiyle darp ettiği ve/veya hakeme fiili müdahalede bulunduğu hakem ve gözlemci raporlarından tespit edilen Çanakkale futbolcusu Süleyman Bayır’a 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Tavukçu ve Özer’e 5’er maç ceza
Türkmenköy Mehmetali Toker Stadı’nda oynanan Türkmenköy - Vadili K-Pet İkinci Lig müsabakasından sonra birbirlerine tekme ve yumruk vurmak sureti ile kavga ettikleri gözlemci raporundan tespit edilen Türkmenköy  futbolcusu Mehmet Tavukçu ile Vadili futbolcusu Serdar Özer’e, 5’er resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.   

Kırmızı kart cezaları
2 maç: Mustafa Menekşeli (Mormenekşe)
1 maç: Sercan Çoban (Değirmenlik), Fırat Borak, Bayram Ali Dağlı (Dipkarpaz), Uğur Alparslan (Vadili), Murat Halıgür (Tatlısu)

Dört sarı kart cezalıları
Mehmet Yıldız (Doğan TB), Ali Hoca, Seyhan Keskinel (Türkmenköy), Mehmet Aygörmez, Kemal Uzunoğlu, Mevlüt Önal (Göçmenköy), Yusuf Altıner (Vadili), Ali Tüfekçi, Hüseyin Türk, Onur Rıza Seçkin (Düzkaya), M.Doğan Çamlı, İbrahim Faye, Tunç Özgürgün (Çetinkaya), Emre Özsin, Nurettin Gecekuşu, Kaan Güder, Hakan Uluçağ, Lawrence Ogbe (MTG), Yusuf Beyazi (Mormenekşe), Serim Adanur (GHE), İbrahim Salın, Ahmet Cılbak (Tatlısu), Enver Şener, Mustafa Tahsildaroğulları, Salih Özdoğanoğlu (Denizli), Vurkan Görneçli, Emre  Soytürk (Esentepe), Mehmet Polat (Türk Ocağı), Tarkan Aksoy (Ozanköy), Hasan Tabak, Yusuf Davutoğlu (Doğancı), Osman Koç (Karşıyaka), Tarkan Bosun (Geçitkale), Mustafa Gazi (Akova), Eyüp Öztep (Hamitköy), Doğuş Macit (Maraş)

Yönetici, antrenör ve kulüp personeli cezaları
1 maç: Ercan Atasay (Yalova)

Bu haber toplam 1783 defa okunmuştur