Göçmen’e sponsor desteği

Göçmen’e sponsor desteği

Basketbolda Göçmenköy yaptığı sponsorluk anlaşması ile bu sezon ligde MTV UP Göçmenköy olarak mücadele edecek.

A+A-

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Ligi’nin yeni ekiplerinden Göçmenköy, yeni isim sponsorunu tanıttı. Yapılan anlaşma çerçevesinde takım bu sezon ligde MTV UP Göçmenköy olarak mücadele edecek.

 

İmzalar atıldı

Söz konusu sponsorluk anlaşması kulüp lokalinde taraflar tarafından imzalandı. Mithas LTD müdürü Kutay Gökay ile Göçmenköy İdman Yurdu Başkanı Ersan Karataş arasında imzalandı. Varılan anlaşma 2018 – 2019 sezonu için geçerli olacak. Ekip MTV UP Göçmenköy olarak ligde mücadele edecek.

 

Karataş: “Zor şartlarda önemli bir destek”

Göçmenköy başkanı Ersan Karataş yaptığı açıklamada “Basketbol, ivmesi sürekli yukarı çıkan bir spor dalı. Geçtiğimiz yıllarda bir çok takımın kapanmasıyla bir çok gencimizin kulüpsüz kaldığını görünce elimizi taşın altına sokmaya karar verdik. Amacımız hem Kıbrıslı gençlere hem de buraya okumak için gelen basketbolcu gençlere spor yapabilecekleri bir yuva olmaktır” dedi.

Karataş firmanın adaya getirdiği ürünün tanıtımında kulüp olarak gereken katkıyı koyarken şirket direktörlerinin de takımın bütçesinin önemli bir bölümünü karşılayarak zor ekonomik koşullarda kendilerine destek olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 2397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.