1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Göçmen’den geleceğe yatırım
 Göçmen’den geleceğe yatırım

Göçmen’den geleceğe yatırım

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy, ileriye dönük projelerini hayata geçirmek için çalışıyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy, geleceğine yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Göçmenköy Stadı’nda bulunan tellerin bir kısmını kaldırılırken, bu tellerin yerine daha alçak teller yerleştirilecek. Pazar günü oynanacak Türk Ocağı karşılaşmasına kadar yeni tellerin monte edilecek, bu maçın ardından geriye kalan bölümün telleri değiştirilecek. Statta çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmalar da devam ediyor. Daha önce kulübe gelir getirecek yatırımlardan bir tanesi olan halı sahayı hayata geçiren Göçmenköy, ileriye dönük birçok projeyi de yeni sezona kadar hayata geçirmeyi planlıyor.

Karataş: “Amacımız güzel bir spor kompleksi yaratmak”

Kulüp başkanı Ersan Karataş YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada tek amaçlarının güzel bir spor kompleksi yaratmak olduğunu söyledi. Sezon başından bu yana birçok çalışma yaptıklarını, halı saha, kafeterya gibi yatırımlar yaptıklarını söyleyen Karataş, stadın tribünlerinin arkasına bir basketbol sahası yapmak istediklerini sözlerine ekledi. Kafeterya üzerine yapılan salon hakkında da konuşan Karataş, maç günleri stada gelen üst düzey yetkilileri güzel bir şekilde ağırlamak için salonu yaptıklarını söyledi.

Tribün değişecek

Yeni sezon öncesinde tribün projelerinin de olduğunu aktaran Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş, yeşil zemin etrafında bulunan yürüyüş ve koşu parkurunu engellemeyecek şekilde bir tribün planladıklarını söyledi. Parkurun tribünün altından geçeceğini, seyircilerin üst tarafa yapılacak bölümde maçları izleyebileceğini dile getiren Karataş “Altı boş olacak tribün yürüyüşleri engellemeyecek. Futbolun zevki, futbolcu ile seyircinin iç içe olmasıdır. Yeni sezona kadar bitirmeyi planlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Göçmenköy Antrenman Sahası’nın bir bölümünün kapatılması ile ilgili olarak da konuşan Karataş, sezonun bitmesi ile birlikte Spor Bakanlığı tarafından Göçmenköy Stadı’nın zeminin tamamen sökülerek değiştirileceğini, bu bağlamda altyapıda yer alan sporcuların antrenman sahasında çalışması için bu kararı aldıklarını, çünkü yabancıların devamlı olarak sahaya girdiklerini belirtti.

“Ocak’ı en iyi şekilde ağırlayacağız”

Süper Lig’e yükselebilmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyen Karataş, Esentepe deplasmanında 5 eksik oyuncularına rağmen puan çıkarmayı başardıklarını hatırlattı. Pazar günü Türk Ocağı ile oynayacakları karşılaşmaya da değinen Karataş, “Türk Ocağı’nın gücünü tartışmaya gerek yok. Ama Süper Lig’e yükselmek istiyorsak yerimizde oynayacağımız bu maçı kazanmalıyız. Kazanırsak bana göre yüzde 80’lik bir yolu kat etmiş oluruz. Elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Karataş, Türk Ocağı’nı en iyi şekilde ağırlayacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1175 defa okunmuştur