1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Gnçtrkcll’lilere “Okula Hoş Geldin Partisi”
Gnçtrkcll’lilere “Okula Hoş Geldin Partisi”

Gnçtrkcll’lilere “Okula Hoş Geldin Partisi”

Oryantasyon Günleri kapsamında gnçtrkcll sponsorluğunda gerçekleştirilen “Okula Hoş Geldin Partisi”nde coşkulu saatler yaşandı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in gençlik markası gnçtrkcll, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ) gençlerle bir araya gelerek onlara “hoş geldin” dedi. Oryantasyon Günleri kapsamında gnçtrkcll sponsorluğunda gerçekleştirilen “Okula Hoş Geldin Partisi”nde coşkulu saatler yaşandı.
GNÇ Photobus’u öğrencilerin yanına taşıyan gnçtrkcll, içerisine sığdırılan Photobooth (Fotoğraf kabini) ile gençlerin çektirdikleri fotoğrafları ölümsüzleştirmelerini sağladı. Gnçtrkcll oyunlarından kum torbası fırlatma, Playstation ve grup halinde oynanan yeşil kutu biriktirme oyunu ilgi odağı oldu.
Etkinlikte ayrıca öğrencilere dağıtılan birbirinden farklı ve özel promosyonlar da beğeni topladı. Pek çok farklı yarışmaya katılan öğrenciler, GNÇ Photobooth ile hem bol bol fotoğraf çektirdi, oyunlarla keyifli saatler yaşadı hem de birbirleriyle iletişim kurarak üniversitenin ilk günlerinde sosyalleşme şansını yakaladı.
Öğrenciler etkinlikte gnçtrkcll’in avantajlı tarifeleri hakkında da bilgi alırken, kaliteli iletişim ve kesintisiz internet faydalarını da tanıma imkânı buldu.

 

Gnçtrkcll’lilere 2 kat internetle bitmeyen gece paketleri

Kuzey Kıbrıs Turkcell, birçok üniversite için yeni ders yılında ülkemize gelen binlerce öğrenciyi havaalanında karşıladıktan sonra okullarında da onlara “hoş geldiniz” dedi.
Oryantasyon Günleri’nde eğlencenin yanı sıra öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, gnçtrkcll’lilere sunulan yeni paket avantajlarını tanıttı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu yıl gençler için düzenlediği Faturalı ve Faturasız “Bitmeyen Süper Gece” ve “Bitmeyen Mega Gece” paketlerindeki aylık kullanılabilecekleri (data) internet miktarını, gece saatlerinde (00.00-08.00) kullanabilecekleri data kotasını da ekleyerek iki katına çıkardığını anımsattı.

 

Bu haber toplam 2459 defa okunmuştur
Etiketler : ,