1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Global Standartlarda Hizmet Veren Mühendislik Firması Sigma
Global Standartlarda Hizmet Veren Mühendislik Firması Sigma

Global Standartlarda Hizmet Veren Mühendislik Firması Sigma

Sigma Mühendislik kurulduğu yıldan bu yana sektör içerisinde 30 yıldan fazladır faaliyet göstermektedir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

Sigma Mühendislik kurulduğu yıldan bu yana sektör içerisinde 30 yıldan fazladır faaliyet göstermektedir. Sigma mühendislik sektör içerisinde; mühendislik, tasarım, projelendirme, proje yönetimi ve danışmanlık hizmetlerini başarılı bir şekilde sunmaktadır. Sigma, bünyesinde 70 tane uzman çalışanı ile 500 milyon dolar olan sermaye değeriyle 50’den çok fazla projesiyle sektör içerisinde iş hacmi en büyük mühendislik firmalarından takım çalışmasına, bireysel gelişime verdiği önemle, mühendislik sektörünün gelişmelerini hayata geçirmeye devam etmektedir. Yapıkredi, Koç holding, Koton, Mercedes Benz, Sabancı Holding, Saran Holding, Sur yapı, Akbank, Burgan bank, Deniz Bank çalışmalar gerçekleştirilen şirketlerden yalnızca birkaç tanesidir.

Sektörde Kazanılmış 30 yıllık tecrübe

Sektör içerisinde sahip olduğu profesyonel çalışma arkadaşları sayesinde Sigma mühendislik geniş bir hizmet ağına sahiptir. Müşterilerinin ihtiyaç duyduğu ve ihtiyaç duyabileceği betonarme, ahşap ve de çelik gibi birbiriyle alakalı olan farklı ihtiyaçları karşılayacak yapı malzemeleri için mimari, teknik, mekanik ve de elektrik projeleriyle geniş hizmet alanı bulunmaktadır.

Global standartlara sahip olan proje tasarım kalitesi, daima yenilikleri takip eden yapısı ve müşterilerine daima destekleyici çözümler sunması sayesinde firma çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Üst düzey kalite ile sahip olduğu verimlilik ilkesini müşteri memnuniyeti odaklı olarak en iyi şekilde sonuca ulaştırmaktadır.

Çözüm Odaklı Profesyonel Sonuç

Sigma mühendislik, Türkiye’nin en iyi mühendislik firmaları içerisinde ilk sırada gelmektedir. Etkin bir çalışma ekibine sahip olan firma sunmuş olduğu hizmetlerde kapsamlı çalışmalar gerçekleştirerek projelerin bütün basamaklarını doğru bir şekilde idaresini gerçekleştirir. Sahip olduğu teknik güçlü at yapısı sayesinde sektör içerisinde geniş tecrübe sahibi olan yapısı sayesinde müşterilerinin ihtiyaçlarını profesyonel bir şekilde müşteri odaklı olarak ortaya koymaktadır.

Sigma mühendislik hizmetleri

Sektör içerisinde 30 yılı aşkın süredir başarılara imza atan Sigma mühendislik, mühendislik hizmeti haricinde tasarım, proje, proje yönetimi, inşaat ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Sigma sahip olduğu vizyon ve misyon özellikleri sayesinde sektördeki yerini her zaman en üste taşıyarak yarına bir adım ileride devam etmektedir.

Başarıyla tamamlanan operasyonlar

Sigma mühendislik başarılı ve yenilikçi ekibi sayesinde sektör içerisindeki ihtiyacı ve yeniliklerin yakından takipçisi olarak müşterilerine hizmet sunmaktadır. Bu bağlamda tamamlanan projelerden yalnızca bir kaçı endüstriyel tesisler, kamusal yapılar, ofis ve perakende özellik taşıyan oteller başta gelmektedir. Bunların yanı sıra eski ederlerin restorasyon hizmetlerini de başarıyla tamamlamaktadır.

Yıllardır biriktirilmiş olan tecrübe ile işverenin taleplerini harmanlayıp sanayi yapısı sektör projelerinde profesyonel çözüme ulaşmak adına çalışmaktadır. Türkiye’de var olan sanayi yapısı projelendirme ile proje yönetiminde hizmet sunan öncü firmalardan olarak sektöre yenilikler sunmaktan gurur duymaktadır.

Ulaşım bilgileri

Sigma Mühendislik, Beşiktaş Vişnezade mahallesi Bayıldım caddesi Acısu Sokak Salih bey apartmanında faaliyet göstermektedir. Detaylı bilgi almak ve firma detaylarına ulaşmak için firma adresinden edinilebilir.

 

Bu haber toplam 2902 defa okunmuştur