1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. GKK’dan açıklama yok
GKK’dan açıklama yok

GKK’dan açıklama yok

YENİDÜZEN’in bilgi almaya çalıştığı GKK Basın Subaylığı “Askerler GKK askeri ise GKK’ya, Kolordu askeri ise Kolordu’ya faks çekerek, sorunuz, konu hakkında bilgi alınız” şeklinde konuştu, açıklama yapmadı

A+A-

YENİDÜZEN

Akıncılar’da sakin Sultan Barbaros’un önceki gece ‘silahlı askerlerin yolu kesmesi’ ve köye girişlerine izin verilmemesi iddiasıyla ilgili Güvenlik Kuvveti Komutanlığı Basın Subaylığı açıklama yapmadı.

YENİDÜZEN’de  13 Ocak tarihinde yayınlanan ‘Silahlı askerler yolu kesti’ haberiyle ilgili görüş almak için aradığımız GKK Basın Subayı, konuyla ilgili açıklama yetkisinin bulunmadığını söyledi.
GKK Basın Subayı, “Askerler GKK askeri ise GKK’ya, Kolordu askeri ise Kolordu’ya faks çekerek, sorununuz, bilgi alınız” dedi.

Olay nasıl yaşanmıştı?

Akıncılar’da sakin Sultan Barbaros, önceki gece saat 01:30 sıralarında kiralık araçla köye giriş yapmak istediği sırada ‘asker engeliyle’ karşılaştığını söylemişti.
Aracında bulunan 5 kişiden de kimlik kartı isteyen askerin, 1 kişide kimlik kartı olması nedeniyle Barbaros ve arkadaşlarının köye girmesine izin vermediğini belirtmişti.
Askerlerin “Yasa gereği geçişlere izin verilmeyeceğini” söyleyerek ellerinde silahlarla aracın önüne barikat çektiğini dile getiren Barbaros,  polisin devreye girmesiyle tek kimlik kartı ile köye girişlerine izin verildiğini anlatmış, yaşananlara tepki göstermişti.

Bu haber toplam 1689 defa okunmuştur