1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gızlar sahaya çıktı
Gızlar sahaya çıktı

Gızlar sahaya çıktı

HASDER tarafından düzenlenen 8. Lefkoşa Gençlik Günleri kapsamında “Gızlar Sahaya Çıkarsa” adı altında futbol turnuvası düzenlendi

A+A-

Halk Sanatları Derneği (HASDER) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen Lefkoşa Gençlik Günleri geçtiğimiz Pazar günü başladı. Cuma günü tamamlanacak olan organizasyonun ilk etkinliği “Gızlar Sahaya Çıkarsa” adı altında kadın futbol turnuvası gerçekleştirildi.

Levent Koleji halı sahasında yapılan turnuvada Proofstriker, Bidda Badadez, Zirzirolar, Levent Spor ve Güney Kıbrıs’tan katılımcı olarak gelen Nea Genia takımı olmak üzere 5 takım mücadele etti. Oldukça yoğun bir izleyici kitlesinin de takip ettiği maçlar zaman zaman ilginç ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Turnuva sonunda Zirzirolar takımı birinci, Levent Spor takımı ikinci, Nea Genia takımı üçüncü oldu. Ayrıca Levent Spor takımından Cemre Kara turnuvada kaydettiği toplam 8 golle gol kraliçesi ünvanını elde etti. Dereceye girenlere kupa ve madalyaları HASDER Vakfı Başkanı Ali Nebih, HASDER Gençlik Kulübü Sorumlusu Ferhun Faruk ve HASDER Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Öykü Özsoykal tarafından takdim edilirken, turnuvayı yöneten hakem Nusret Sırdar’a da teşekkür plaketi verildi.

Bu haber toplam 1204 defa okunmuştur