1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Girne'de uyuşturucu: 3 tutuklu
Girne'de uyuşturucu: 3 tutuklu

Girne'de uyuşturucu: 3 tutuklu

Girne’de, yaklaşık bir gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 118 adet ecstasy türü hap bulundu.

A+A-

 Girne’de, Ş.K.(E-26), O.A.(E-28) ve Y.Ö.’nün (E-20) ikametgahında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık bir gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 118 adet ecstasy türü hap bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün saat 10.30-11.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası bahse konu şahıslar tutuklanırken, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelere el konuldu.

LEFKOŞA’DA YANGIN…5 DÖNÜM BİÇİLMEMİŞ ARPA YANDI

Lefkoşa-Güzelyurt anayolu dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen yangında, 5 dönüm biçilmemiş arpa yandı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangının sebebi henüz tespit edilemedi.

HAPOLAT SANAYİ BÖLGESİNDE YANGIN

Öte yandan dün saat 15.30 sıralarında,  Haspolat Sanayi Bölgesinde, M.Ö.(E-53) tedbirsizliği ve ihmalkarlığı sonucu iş yerinde spiral makinesi ile demir kestiği esnada makineden çıkan kıvılcımların iş yeri yanında bulunan dere yatağı içerisindeki kuru otları tutuşturması sonucu yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında üç dönümlük alan içerisinde bulunan kamışlık ve kuru ot tamamen,  Fethi Gamsızoğlu’na ait çinkodan mamul ağıl ise kısmen yanarak zarar gördü.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

ESENTEPE’DE ÇIKAN YANGINDA 25 ZEYTİN VE 1 ÇAM AĞACI YANDI

Dün Esentepe’de çıkan yangında ise, Durali Polat Ateş’e ait dört dönümlük arazi içerisinde bulunan kuru otlar ile 25 zeytin ve 1 çam ağacı tamamen yandı.

Polis, itfaiye ve Orman Dairesi ekipleri tarafından söndürülen yangın, C.H.’nin (E-41), gerekli emniyet tedbiri almaksızın tasarrufunda bulunan spiral makinesi ile demir kesimi yaptığı sırada makineden atılan kıvılcımların kuru otları tutuşturması sonucu çıktı.

Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

MAĞUSA’DA 17 YAŞINDAKİ GÜLSEL BAYRAKTAR KAYIP

Mağusa'da sakin Gülsel Bayraktar (K-17) önceki gün saat 13.30’da okula gitmek için ayrıldığı evine geri dönmedi.

Polis adı edilenin arandığını duyurdu.

GİRNE’DE KAYIP MESUT DENİZHAN BULUNDU 

Öte yandan, 9 Mayıs’tan beridir kayıp olduğu bildirilen Girne'de sakin  Mesut Denizhan (E-31) bulundu.

 

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur