1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Cinayete teşebbüs mü? Kendini aşağı mı attı?
Cinayete teşebbüs mü? Kendini aşağı mı attı?

Cinayete teşebbüs mü? Kendini aşağı mı attı?

Girne'de 19 Mayıs Caddesinde Rix Abaras sitesi içerisinde, Kırgızistan uyruklu 27 yaşındaki Sadyrbek Alymekov ağır yaralı halde bulundu.

A+A-

Polis: "İntihara teşebbüs"

Polis Basın Subaylığı Sadyrbek ALYMBEKOV ile ilgili yeni açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Girne'de Rix Abarask sitesinde sakin Kırgızistan uyruklu Sadyrbek ALYMBEKOV, henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı önce kalmakta olduğu ikametgahı içerisinde bıçak ile boğaz ve karın bölgesinden kendi kendini yaralayıp daha sonra da apartmanın terasına çıkarak 12.60 metre yükseklikten aşağıya atlamak suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Olayda ağır yaralanan Sadrybek Alymbekov kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne yapılan ameliyat sonrası yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”


Girne'de 19 Mayıs Caddesinde Rix Abaras sitesi içerisinde, Kırgızistan uyruklu 27 yaşındaki Sadyrbek Alymekov ağır yaralı halde bulundu. Alymekov'un Lefkoşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri, bölgede incelemesini sürdürüyor. 

Polis olayla ilgili şu bilgiyi paylaştı; Bugün saat 10:45 sıralarında Girne'de Rix Abaras Sitesi içerisinde, Kırgızistan uyruklu Sadyrbek ALYMBEKOV (E-27), ilk tespitlere göre kalmakta olduğu apartmanın üst katından düşmek suretiyle ağır şekilde yaralanmıştır. Sadyrbek Alymbekov kaldırıldığı Girne Dr Akçiçek Hastanesi'nde yapılan ilk yardım tedavisini müteakip Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sonuç Büyük:
“Boğazında, göğsünde ve karnında kesik izleri var”

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Sonuç Büyük, Girne’de şüpheli şekilde yaralı bulunan Sadyrbek Alymbekov’un boğazında, göğüs kısmında ve karnının muhtelif yerlerinde kesik izlerinin bulunduğunu söyledi, yaralının ayak ve el bileğinde de kırıkların meydana geldiğini aktardı. YENİDÜZEN’e bilgi veren Büyük, yaralının bugün saat 10.50 raddelerinde Girne Akçiçek Hastanesi’ne götürüldüğünü, ilk müdahalenin ardından saat 11.20 sıralarında Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Bölümü’ne sevk edildiğini belirtti. Yaralının acile geldiği sırada kalp solunumunun durmak üzere olduğunu ifade eden Büyük, doktorlar tarafından müdahale edilerek, ameliyata alındığını dile getirdi.


Dr Özcan Hüdaverdi sosyal medya hesabından bugün yaşanan olay ile ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

“Bugün Girne Dr Akçiçek hastanesi saat 10.30 sularında 112 merkezden düşme ihbarı alıp olay yerine hareket edildi. Olay yerine varıldığında vakanın yüksekten düşme vakası olmadığını, delici kesici aletle göğüs karın ve boğazının kesilmesi ve genel durumunun kötü olduğu haberi geldi. Acil servis tüm ekip olarak hazırda bekledi, hasta 25-30 yaşlarında erkek, boğazında çepeçevre kesik, göğsünde ve karnında 7-8 bıçak darbesi, her iki ayakta kırık olduğu tespit edildi. hastanın başvuru anında tansiyonunun olmadığı, nabzının olmadığı ve solunum olmadığını tespit edildi ve kalp masajı ile ayni zamanda entübe edilip akciğerinin havalanmasını sağladık. Kalp atışları normale gelen hastanın ve Hayati fonksiyonları sağlandıktan sonra ambulans ile lefkoşa devlet hastne yola çıktık ve telsiz ile tüm ekip hazır olacak şekilde haber iletildi. Ciklos mevkinde hastanın kalbi durdu ve 3 kez kalbine şok verilip kalp masajı ile Lefkoşa Gönyeli çemberine kadar devam ettik. Gönyeli çemberine vardığımız zaman hastanın kalp atışları normale geldiğini ve Lefkoşa acil servisde her branştan doktorun bizi karşılayıp olağan üstü çaba ile hayata döndürdüğümüz cannn.. İlgili tüm branştan meslektaşlarım , iyiki varsınız.. Tüm gün emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerrr... canla , başla çalışan tüm emekçilerimize iyiki varsınız.”


Sadyrbek Alymbekov’un ameliyatına giren Dr. Uçaner:
“Bıçaklanıp, boğazı kesildi ve yüksekten atıldı”

Sadyrbek Alymbekov’un ameliyatı Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde sürerken, Dr. Erol Uçaner'in yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Uçaner, sosyal medya hesabından yaralının ‘bıçaklanıp, boğazı kesildiğini ve yüksekten atıldığına’ yönelik bilgi paylaştı, ameliyatın fotoğraflarını da yayınladı.

Uçaner’in paylaşımı şöyle: “Tam bir dehşet! Anestezi -KBB-Genel Cerrahi-Üroloji servislerinin uğraşı bıçaklanıp, boğazı kesilen ve yüksekten atılan genci hayatta tutabilmek, umarım her şeye değer ve hayata tutunur.”

erol-001.jpg

 

 

Bu haber toplam 5828 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler