1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Girne’de sessiz gün: 0-0
Girne’de sessiz gün: 0-0

Girne’de sessiz gün: 0-0

K-Pet Süper Lig’de liderin ardından ikinci sırada bulunan Küçük Kaymaklı, kupa çeyrek finalinde mağlup olduğu Doğan Türk Birliği ile golsüz berabere kaldı

A+A-

 

K-Pet Süper Lig’de liderin ardından ikinci sırada bulunan Küçük Kaymaklı, kupa çeyrek finalinde mağlup olduğu Doğan Türk Birliği ile golsüz berabere kalırken, yaşanan puan kaybı lider Yenicami’nin şampiyon olmasını sağladı.

Önemli anlar
Dk.4 Maça hızlı başlayan konuk K.Kaymaklı’nın sağdan kazandığı serbest atışta Mehmet Kaygısız’ın vuruşu defanstan döndü.
Dk.10 Yine Kaymaklı atağında Kingsley’in ara pasını, Zokou müsait durumda dışarı attı.
Dk.28 Doğan Türk Birliği atağında, Salih Güvensoy kaleye paralel ortasında altı pasın içinde Jose müsait durumda topa vuramadı.
Dk.42 Zokou’nun ara pasında Kingsley’in  vuruşu üstten dışarı gitti. Devre de az sonra 0-0 golsüz sona erdi.
Dk.60 Bu yarıya daha hızlı başlayan Doğan Türk Birliği’nin geliştirdiği atakta Kingsley,  Kenan’ı düşürdü. Atışı Makusa kullandı ancak topu dışarı attı.
Dk.68 Gelişen K.Kaymaklı atağında maçın belki de en müsait pozisyonu yer aldı. Bu atakta, tüm rakiplerini hatta kaleci Ozan’ı da geçen Tansel, topu boş kaleye vurmak isterken, yere düşünce takımının öne geçme şansını değerlendiremedi.
Dk.73 Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Kenan süratli bir şekilde ceza sahasına girdi. Tam şut atacakken, Mehmet Kaygısız’ın müdahalesi ile top kornere gitti.
Bundan sonraki dakikalarda önemli bir  pozisyon olmayınca, karşılaşma 0-0 golsüz sona erdi. 

 


Karşılaşmanın devre arasında Doğan Türk Birliği efsane oyuncuları: İlkay Kuyucuoğluları, İsmail Balıkçıoğlu ve Özalp Kulle’ye plaket takdim etti

Fotoğraf: Eren Şişik

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur