1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Girne’de satranç şöleni yapıldı
Girne’de satranç şöleni yapıldı

Girne’de satranç şöleni yapıldı

Satranç Eğitim Merkezi, 9’uncu Geleneksel Gloria Jean’s Coffees Satranç Şöleni düzenledi. Girneli satranççıların yoğun ilgi gösterdiği şölende birçok maç yapıldı

A+A-

Satranç Eğitim Merkezi, 9’uncu Geleneksel Gloria Jean’s Coffees Satranç Şöleni düzenledi. Girneli satranççıların yoğun ilgi gösterdiği şölende birçok maç yapıldı.

Satranççılar özel ikramın eşliğinde, satrançla dolu güzel bir gün geçirdi. Katılanlara katılım belgesi verildi. Girneli satranççıları buluşturan geleneksel etkinlik Girne’de satranç sporunu sevdirmek ve yaymak için güzel bir ortam yarattı.

Gloria Jean’s sorumlularından Selin Güngen yaptığı konuşmada “Girne’de satranç yükselen  bir değer olarak yaşamımızda daha etkin bir rol almaktadır. Bizler Gloria Jean's olarak  bundan büyük bir sevinç duyarız. Satranç Eğitim Merkezi Girne’de satrancın hızla yayılmasında önemli bir etken olurken satrancın okullarımızda da ders olması için büyük bir uğraş vermektedir. Bu konuda seslerini duyurmak ve davalarına katkı koymak adına etkinliklerine Girne Gloria Jean's Coffees’te yer vermeye devam edeceğiz. Katılan satranççıların okul öğrencilerinden olması satrancın okullarda daha çok yer bulacağının habercisidir. Seneye 10. Geleneksel Gloria Jean's Coffees Satranç Şöleni’ni 10. yaşına uygun özel bir gün yapmayı birlikte planlayalım” dedi.

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur
Etiketler :