1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Girne’de motor festivali
Girne’de motor festivali

Girne’de motor festivali

Girne’de 21 Mayıs Pazar günü ülkenin en büyük motor festivali gerçekleştiriliyor.

A+A-

Girne’de 21 Mayıs Pazar günü ülkenin en büyük motor festivali gerçekleştiriliyor. Papageno Bar’ın organizasyonu ve Magic Touch’ın ana sponsorluğunda Ecevit Caddesi’nde trafiğe kapatılmış alanda düzenlenecek olan motor festivalinde dev bir sanatçı kadrosu sahne alacak.

Papageno Bar’ın önünde kurulacak sahnelerde ülkenin başarılı sanatçıları Fikri Karayel, Ahmet Evan, Hikmet Kurtarıcıoğulları ve Zeki Karahanoğlu canlı performanslarıyla müzik ziyafeti sunacak.

Kıbrıs’ın ünlü DJ’i Uğur Atay’ın setleriyle herkesi coşturacağı, perküsyonda Djenk’in ritmi tutacağı festivalde sunuculuğu ise başarılı radyo programcısı Özgür Gezgin yapacak.

 

Adanın dört bir yanından ziyaretçi akını olacak

Karnaval havasını aratmayacak festivale, adanın dört bir yanından ziyaretçilerin akın etmesi bekleniyor. Sadece motosiklet tutkunlarının değil 7’den 70’e herkesin rahatça eğlenebileceği festival için yoğun bir hazırlık yapılıyor.

Çeşitli eğlencelerin, gösterilerin ve birçok sürprizin yer alacağı motor festivalinde kurulacak çadırlarda konuklar rahat bir şekilde eğlenerek, keyifli ve sıra dışı bir Pazar günü geçirme şansı yakalayacak.

Bu dev organizasyonun mimarı olan Papageno Bar’ın başarılı işletmecisi Koray Topaloğlu, öncelikle motor camiasına yakışır ve onları onore eden bir festival yaratmak olduğunu söyledi.

Güzel bir ambiansla Girne’ye yeni bir festival sunacaklarını ve bunu geleneksel hale getirmeyi arzuladıklarını dile getiren Topaloğlu, yerli sanatçılarla yapacakları bu müthiş etkinlikle Girne’nin yaza merhaba diyeceğini söyledi.

 

 

 

 

Bu haber toplam 3504 defa okunmuştur
Etiketler :