1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Girne'de kavga... Bir kişi yaralandı
Girne'de kavga... Bir kişi yaralandı

Girne'de kavga... Bir kişi yaralandı

Bugün sabah 03.00 sıralarında, Girne’de, İbrahim Çakartaş Sokak üzerinde çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. 

A+A-

Bugün sabah 03.00 sıralarında, Girne’de, İbrahim Çakartaş Sokak üzerinde çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. 
Olay, E.B.(E-24) ve H.B.(K-24) bir taraf olup F.A.(E-38), Y.P.(E-28) ve G.P.(K-36) bir taraf olmak üzere, aralarında çıkan tartışma sonucu birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile gelişi güzel vurmak suretiyle kavga ettikleri sırada,  F.A.’nın tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçağı  E.B.’ye (E-24) doğru gelişi güzel salladığı sırada adı edilenin sağ el başparmak ve işaret parmağının kesilmesi sonucu meydana geldi. 
Bahse konu şahıslar tutuklandı. 


Üzerinde uyuşturucu tespit edildi

Boğazköy'de, Atatürk Caddesi üzerinde tehlikeli sürüş yaptığı tespit edilen K.H.G.’nin (E-23) polis tarafından durdurulması üzerine yapılan aramada, uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık bir gram ağırlığında madde bulundu. 
Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün 14.30 sıralarında meydana gelen olay sonucu, söz konusu şahıs tutuklanarak, bulunan maddelere emare olarak el konuldu. 


Dipkarpaz'da kanunsuz avlanma
Dipkarpaz’da, sürekli av koruma bölgesi olan Zafer Burnu Milli Park alanı içerisinde İ.E.’nin (E-23) babası M.E.(E-48) adına kayıtlı av tüfeği ile, A.K.(E-35),  A.A.(E-33), P.P.(E-23), M.B. (E-32), M.B.(E-30) ve M.D.’nin (E-23) de kendi adlarına kayıtlı av tüfekleriyle kanunsuz avlandıkları tespit edildi. 
Dün saat 12.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı. 


Lapta'da korkutan yangın
Öte yandan dün Lapta'da, Reyhan Özdil’e ait ikametgahta, gazocağı üzerinde unutulan tencerenin alev alması sonucu yangın çıktı.   
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü ancak yangın sonucunda mutfakta bulunan muhtelif eşyalar ile mutfak dolapları ve asma tavan yandı. 
Polisin söz konusu olaylar hakkındaki soruşturmaları devam ediyor. 

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur