1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. GİRNE’DE CİNSEL TACİZ!
GİRNE’DE CİNSEL TACİZ!

GİRNE’DE CİNSEL TACİZ!

“Aynı evde kaldığı kadını uyurken taciz etti” iddiası

A+A-

 

Girne’de bir apartman dairesinde aynı ikametgahta kalan ev arkadaşı kadını, kalmakta olduğu yatak odasında vücudunun belli bölgelerinden sıkıp, öpmek suretiyle cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen maliyet uzmanı İ.Ş tutuklandı.

Didem MENTEŞ

Girne’de bir apartman dairesinde aynı ikametgahta kalan ev arkadaşı kadını, kalmakta olduğu yatak odasında vücudunun belli bölgelerinden sıkıp, öpmek suretiyle cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen maliyet uzmanı İ.Ş tutuklandı. Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan 29 yaşındaki zanlı İ.Ş, teminat şartlarıyla serbest bırakıldı.

“Cinsel taciz”

Girne Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu, huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına davada Kıdemli Savcı Erdinç Akyener ve zanlı avukatı mahkemede hazır bulundu. Savcı Akyener, meseleyle ilgili olarak tahkikat memuru İbrahim Varol’u mahkemeye tanık olarak dinletti. Varol, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı. Varol, zanlı İ.Ş.’nin 20 Temmuz’da meydana gelen “cinsel taciz” meselesiyle ilgili olarak tutuklandığını açıkladı.

“Uyurken yatak odasına girdi”

20 Temmuz’da saat 11:30 raddelerinde Girne’de, Ziya Rızkı Caddesi Türkoğlu Sokak’ta bir apartman dairesinde sakin zanlı İ.Ş., aynı ikametgahta sakin 29 yaşındaki D.B.Z.’nin yatak odasında uyduğu bir esnada, vücudunun muhtelif yerlerini sıkıp, yanağından ve boynundan öpmek suretiyle cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı. Zanlı hakkında başlatılan soruşturma gereği tutuklandığını söyleyen Varol, soruşturmanın tamamlandığını zanlının davalarında hazır bulunması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminatla serbest

Yargıç Mesut Mesutoğlu isezanlının ilk nazarda olayla bağlantısı olabileceğine dikkat çekerek, soruşturmanın tamamlandığına değindi. Zanlı İ.Ş.’nin davalarında hazır bulunması maksadıyla yurt dışına çıkışını men ederek, tüm seyahat ve pasaport belgelerini polise teslim etmesine direktif verdi. Ayrıca, zanlının 3 bin TL nakdi teminat yatırmasına, KKTC vatandaşı 1 kişinin 50 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması ve zanlının haftada 3 gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücut etmesi şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 6779 defa okunmuştur
Etiketler : ,