1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Girne’de anayollarda ot temizliği yapılıyor
Girne’de anayollarda ot temizliği yapılıyor

Girne’de anayollarda ot temizliği yapılıyor

Girne Belediyesi, Alsancak ile Girne arasındaki batı çevre yolunda temizlik çalışması başlattı.

A+A-

Girne Belediyesi, Alsancak ile Girne arasındaki batı çevre yolunda temizlik çalışması başlattı.

Girne Belediyesi Temizlik Şubesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yolu ikiye ayıran refüj içerisinde bulunan otlar temizlenirken, ağaçlar budanıyor, yol kenarları süpürülüp, çöpler toplanıyor.

Güngördü: “Anayollarla ilgili program hazırlandı”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Karayolları Dairesi sorumluluğunda olan ancak imkânsızlıklar nedeniyle temizliği yapılamayan anayolların, oto korkuluk aralarında ve yol kenarlarında otlarla ağaçların büyümesinden dolayı sürücülerin görüşlerinin engellenmesinin yanı sıra görsel bir kirlilik yaşandığını söyledi.

Nidai Güngördü, daha temiz, güvenli ve yaşanabilir bir Girne için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirterek, anayolların temizliğiyle ilgili bir program hazırlandığını ifade etti.

Karayolları Dairesi sorumluluğunda olan Girne-Lefkoşa Anayolu’nun ardından Girne-Alsancak bölünmüş çevre yolu üzerinde de temizlik çalışması başlattıklarını aktaran Güngördü, çalışmalar nedeniyle sürücülerin belediye çalışanlarına karşı duyarlı ve dikkatli olmasını istedi. TAK

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur