1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Girne ve Lapta'ta yaralanma
Girne ve Laptata yaralanma

Girne ve Lapta'ta yaralanma

Düğün salonunda Şemsi Yıldızdoğan adlı kişiyi kırık cam bardak yaraladı

A+A-

Girne’de isminin baş harfleri K.U (E-53) olan şahsın, dün gece saat 22.30 sıralarında bir düğün salonunda Şemsi Yıldızdoğan adlı kişiyi kırık cam bardak ile yaraladığı belirtildi.

Polisten verilen bilgiye göre, söz konusu şahsın Yıldızdoğan ile husumeti bulunduğu ve Yıldızdoğan’ı, alkollü içki tesiri altında olduğu bir sırada, elindeki kırık bardakla kolundan yaraladığı belirtildi. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

LAPTA

Lapta’da ise isminin baş harfleri K.T (E-46) olan bir şahsın, dün gece 23:00 sıralarında alkollü içki tesiri altında olduğu sırada, eşinin çalıştığı lojmana eşini görmeye gittiğinde, tasarrufunda bulundurduğu bıçağı ikametgahın kapısını açan Atacan Saparov’un sol karın bölgesine sapladığı belirtildi.

Saparov, Girne Akçiçek Hastanesi’nde gördüğü ilkyardım tedavisini müteakip, cerrahi serviste kontrol altına alındı. K.T tutuklanırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HIRSIZLIK

Öte yandan dün gece Girne’de, bir bar içerisinde, Erhan Akan’a ait cep telefonu ile çağrı hattını çalan  M.S.A (E-21) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

EV YANGINI

Bademliköy'de, Arzu Işıktaş’a ait ikametgahın elektrik panosunda dün gece meydana gelen kısa devre sonucu yangın çıktı. Yangında ikametgahın salon kısmı tamamen yandı. Soruşturma devam ediyor.

(TAK)

Bu haber toplam 1734 defa okunmuştur