Girne Üniversitesi-Yakın Doğu finali

Girne Üniversitesi-Yakın Doğu finali

Kolan British Hospital Federasyon Kupası’nda finalistler belirlendi

A+A-

Eren ŞİŞİK

Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Kolan British Hospital Federasyon Kupası’nda yarı final karşılaşmaları dün akşam oynandı. Rakiplerini mağlup eden Girne Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi finale yükseldi.

 

GİRNE, SON ŞAMPİYONU DEVİRDİ…

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yarı final karşılaşmalarının ilkinde geçen sezonun şampiyonu Koopspor ile ligin yeni ekibi Girne Üniversitesi karşılaştı. Girne Üniversitesi’nin üstün oynadığı karşılaşma 97-77 Girne Üniversitesi üstünlüğünde noktalandı.

 

YDÜ YILDIZLARIYLA GÜLDÜ…

Bu maçın ardından ise çeyrek finali bay geçerek direkt olarak yarı finale yükselen ligin genç ekibi Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile bu sezon rakiplerinin açık ara önünde lider durumda bulunan şampiyonluk adayı Yakın Doğu Üniversitesi karşılaştı. Genç oyuncularıyla iyi mücadele eden GAÜ takımı buna rağmen YDÜ karşısında 74-58’lik skorla mağlup olmaktan kurtulamadı. YDÜ rakibini mağlup ederek finale yükselen ikinci ekip oldu.

 

FİNAL YARIN AKŞAM…

Kolan British Hospital Federasyon Kupası’nda final karşılaşması yarın akşam oynanacak. Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve Girne Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi’ni karşı karşıya getirecek olan maç saat 19.00’da başlayacak.

Bu haber toplam 2168 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.