Girne, MTG’nin ikinci evi oldu

Girne, MTG’nin ikinci evi oldu

5 MAÇTA 15 PUAN… Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü 11 haftası geride kalan ligde 5 kez Girne deplasmanına konuk oldu, oynadığı tüm maçları kazanma başarısı gösterdi

A+A-

Süper Lig’de 11. hafta geride kalırken, lider Mağusa Türk Gücü (MTG), bu sezon Girne deplasmanında oynadığı beş karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak müthiş bir istatistiğe imza attı.

Son iki haftada Yenicami’yi 3-0, Doğan Türk Birliği’ni ise 1-0 mağlup ederek şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu gösteren Mağusa Türk Gücü’nde yüzler gülüyor. 11. haftanın geride kaldığı Süper Lig’de tek yenilgisini 5. haftada deplasmanda Gönyeli karşısında alan sarı yeşilliler, zorlu maçlardan galibiyetler elde etti.

 

Girne’de 5 maçta 15 puan

Mağusa Türk Gücü, yıllardır en fazla zorlandığı ve puan kayıpları yaşadığı Girne deplasmanında 5 karşılaşma oynadı ve 15 puan kazandı. Sarı yeşilli ekip, ligin açılış maçında Merit Alsancak Yeşilova’yı 5-0, 3. haftada Türk Ocağı’nı 2-1, 7. haftada Esentepe’yi 1-0, 9. haftada Girne Halk Evi’ni 2-0 ve 11. haftada ise Doğan Türk Birliği’ni 1-0 mağlup ederek önemli bir başarıya imza attı.

Lider MTG, böylelikle 2018-2019 Sezonunda Girne’de oynayacağı tüm karşılaşmalarını kayıpsız atlatarak tamamlamış oldu.

Bu haber toplam 1528 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.