1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Girne Belediyesi’nden; “Bahara Merhaba” şenliği
Girne Belediyesi’nden; “Bahara Merhaba” şenliği

Girne Belediyesi’nden; “Bahara Merhaba” şenliği

Şenliklerde;Hediyelik eşya , yiyecek ve içecek standları ,oyun parkları, atlı karınca , bahar treni,halk dansları ekiplerinin gösterileri ve DJ performanslarının yanı sıra daha birçok süpriz yer alacak.

A+A-

Girne Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bölümünden yapılan açıklamada; Girne Belediyesinin bu yıl ilk kez düzenleyeceği, 1. Barış Parkı Bahar Şenlikleri 6 Nisan 2013 Cumartesi günü  yapılıyor.

Bahar’ın gelmesiyle birlikte, turizmin gözbebeği olan Girne’de yapılacak olan şenliklerde;Hediyelik eşya , yiyecek ve içecek standları ,oyun parkları, atlı karınca , bahar treni,halk dansları ekiplerinin gösterileri ve DJ performanslarının yanı sıra daha  birçok süpriz  yer alacak. Şenlik, İngiltere’nin en meşhur senfoni orkestrası olarak bilinen “ SECOND WİND’’ konseriyle son bulacak.
İngiltere’nin Sevenooks şehrinde kurulan SECOND WİND orkestrası, birçok popüler melodiye ve film müziklerine enstrümanları ile ses verdiği açıklanırken,,konsere katılacak olanları mükemmel anlar beklediği bildirildi.
Saat 10:00 da başlayacak olan etkinliğin, geç saatlere kadar devam edeceği belirtildi. yd

 

Bu haber toplam 1497 defa okunmuştur