“Girişimlerimiz var ancak net bir durum yok”

“Girişimlerimiz var ancak net bir durum yok”

Binatlı başkanı Orsel Neşe, yeniden transfer edilmesi düşünülen eski oyuncuları Evor John Bello ile ilgili konuştu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekiplerinden Binatlı’nın Başkanı Orsel Neşe, önceki sezon takımda forma giyen yabancı oyuncu Evor John Bello’nun yeniden transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Neşe, oyuncuyu yeniden takıma kazandırmak için çalışmaları olduğunu ancak, henüz net bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi.

 

Neşe: “Girişimlerimiz var”

Başkan Neşe, yeni sezon için iyi ve güçlü bir takım kurmak için çalışmalarının sürdüğünü aktararak, bu çalışmalar içerisinde eski oyuncuları Evor John Bello’yu yeniden takıma kazandırmak için girişimlerde bulunduklarını söyledi. Neşe, oyuncuyla sosyal medya aracılığıyla görüşme yapıldığını ancak, net bir cevap alamadıklarını ifade etti. Oyuncunun kendilerine tatile ihtiyacı olduğunu ve ülkesinde dinleneceğini aktardığını belirten Orsel Neşe, çalışmaların bir neticeye bağlanması için zamana ihtiyacı olduğuna sözlerine ekledi.

 

BAL Ligi’nde şampiyonluk yaşadı

Sezon başında Bölgesel Amatör Ligi’nin (BAL) 11’inci Grup ekiplerinden Modafen takımına giden 25 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, sezon boyunca çıktığı 20 maçta 8 gol atmayı başardı. Sezon sonunda grupta şampiyonluğa ulaşan Modafen takımına Evor John Bello’nun katkısı büyük oldu.

 

Binatlı’da da başarılı bir sezon geçirmişti

2015-2016 sezonunun hemen başında sarı yeşilli kulübe getirilen Evor John Bello, Binatlı’da rüya gibi bir sezon yaşamıştı. O sezon, lig ve kupa maçları olmak üzere toplam 27 maça çıkan Nijeryalı oyuncu, 22 gol kaydetmişti. O dönem, devre arasında ülkeden ayrılan Bello, sonrasında Binatlı’lı yöneticilerin yaptığı çalışmalar sonrasında yeniden takıma kazandırılmıştı.

 

Bu haber toplam 2222 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.