1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GHE zirvede yalnız
GHE zirvede yalnız

GHE zirvede yalnız

K-Pet İkinci Lig’de 20’nci haftanın da sona ermesiyle birlikte ligde son viraja girildi. Ligin bitimine 6 hafta kalırken, lider Girne Halk Evi zirvede yalnız olarak hareket ediyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet İkinci Lig’de 20’nci haftanın da sona ermesiyle birlikte ligde son viraja girildi. Ligin bitimine 6 hafta kalırken, lider Girne Halk Evi zirvede yalnız olarak hareket ediyor.
K-Pet İkinci Lig’in 20’nci haftasında lider Girne Halk Evi Gaziköy deplasmanındaydı. Halk Evi, karşılaşmanın son bölümlerinde biraz sıkıntı yaşasa da maçı 3-2 kazanarak puanını 48’e yükseltti.

Karşıyaka rahat kazandı
İkinci Lig’de 20’nci haftaya 3’üncü sırada giren Karşıyaka, evinde Baf Ülkü Yurdu’nu konuk etti. Karşılaşmayı 5-3 kazanan ev sahibi ekip, puanını 40 yaparak 2’nci sıraya yükseldi. Baf Ülkü Yurdu ise, bu zor maçta 3 puan kaybederek 4’üncü sıraya geriledi. Ülkü Yurdu, Bülent Aytaç yönetiminde ilk mağlubiyetini de yaşamış oldu.

İkinci Lig’de deplasmanda kazanarak zirveyi alt üst yapan bir diğer takım Çanakkale oldu. Mağusa temsilcisi, Doğancı’yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek, Baf Ülkü Yurdu’nun da yenilmesiyle 3’üncü sıraya yerleşti. Çanakkale, aldığı galibiyetle puanını 38 yaptı.
Ligin ikinci devresinde şu ana kadar istediği sonuçları alamayarak 5’inci sıraya kadar gerileyen Türkmenköy, ligin 20’nci haftasında Tatlısu’ya boyun eğdi. Kendi evinde 1-0 mağlup olarak 31 puanda kalan yeşil beyazlılar, ligin son haftasına kadar play of mücadelesi veren takımlardan biri olacak. Tatlısu ise, iyi bir çıkış yakalayarak puanını 22’ye yükseldi.

Akova ve Ortaköy farklı kazandı
K-Pet İkinci Lig’in 20’nci haftasında en faklı kazananı Ortaköy ve Akova oldu.  İki takımda 4-1’lik skorla galibiyet elde ederken, Ortaköy evinde Maraş’ı, Akova ise evinde Vadili’yi mağlup etti. Bu galibiyetlerle Akova 21, Ortaköy ise 18 puana yükseldi.
İkinci Lig’de zirvenin yanı sıra son sıraların da karma karışık olması dikkat çekiyor. Ozanköy deplasmanına giden Dipkarpaz karşılaşmayı 1-0 kazanarak puanını 18’e yükseltti.

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur