1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “GG’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”
 “GG’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

“GG’Yİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Gençlik Gücü’ünde başkanlık için aday olan Suma Zafer Choudhry YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Necmi Belge

Geride bıraktığımız sezon K-Pet İkinci Lig’e düşen başkentin köklü takımlarından Gençlik Gücü’nde Olağan Genel Kurul  yarın saat 10.00’da kulüp lokalinde yapılacak.

Mevcut başkanTekin Birinci’nin aday olup olmayacağı belli olmazken, eski başkanlardan Mazhar İqbal Choudhry’nin oğlu Suma Zafer Choudhry, Gençlik Gücü camiasının ortak adayı olduğunu açıkladı.

21 Aralık 1990 doğumlu genç bir iş adamı olan Suma Zafer, yaşıtlarının hala daha futbol oynadığı bir dönemde, yoğun işleri nedeniyle bırakmak zorunda kaldığı futbola, kulübü Gençlik Gücü aracılığıyla katkı koymak istedi.
Başkan adaylığı ile ilgili olarak, yeni iş yerinde YENİDÜZEN’in sorularını yanıtlayan  Suma Zafer Choudhry, Gençlik Gücü’nü yeniden ayağa kaldırmak için aday olduğunu belirtti.

Gençlik Gücü’nde bir dönem başkanlık yapan, hatta günümüze kadar Yeşil-beyazlı kulübe maddi olarak katkılarını esirgemeyen  babası Mazhar İqbal Choudry nedeniyle çok küçük yaşlardan beri adeta camia içinde büyüyen Suma, Gençlik Gücü’nün düştüğü bu durumdan dolayı çok üzüntü duyduğunu söyledi.

Kendisini bildi bileli, Gençlik Gücü camiası içinde olduğunu ifade eden Suma yeşil-beyazlı takımda minik, yıldız, A2 ve A takımlarında futbol oynadığını ve yüreğinin Gençlik Gücü sevgisi ile dolu olduğunun altını çizdi.

“Elimi taşın altına koymaktan çekinmiyorum”

İşleri nedeniyle, genç yaşta bıraktığı futbola Gençlik Gücü’nde Hüseyin Reis’in başkan olduğu dönemde Asbaşkan, Mehmet Yenice yönetiminde ise yönetici olarak hizmet ettiğini anımsatan Suma Zafer artık başkan olma zamanının geldiğini ve elini taşın altına koymaktan çekinmediğini söyledi.

Başkan adayı Suma Zafer, Gençlik Gücü’nün son dönemlerde iyi yönetilmediğini ve tarihinde ilk kez İkinci Lig’e düştüğünü belirtirken, camianın büyük ilgisizliğine dikkati çekti.

Gençlik Gücü’nün, gelir kaynaklarının tüketildiğini ve kendi ayakları üzerinde duramaz bir duruma düşürüldüğünü iddia eden Suma Zafer başkan adaylığına soyunduğunu, bu kararı vermeden önce tüm eski başkanlarla konuştuğunu, onların onayını aldığını ve tüm camianın ortak adayı olarak, çıktığını belirtti.

Gelir kaynakları arttırılacak

Başkan seçilmesinin ardından süratle kulübün gelir kaynaklarını canlandıracaklarını ve artıracaklarını ifade eden Suma Zafer atıl halde olan halı sahalarını yeniden inşa edip, hayata geçireceklerin açıkladı.

Kulübü şeffaf bir şekilde yöneteceklerini ve  üyelerin talep etmeleri halinde her ay sonu mali hesapları inceleyebileceklerini belirten Suma Zafer, tüm camianın bu zor günlerde Gençlik Gücü’ne sahip çıkmasını istediğini söyledi. 

Yönetim listesi

Suma Zafer, B.Bağcıl ile Yalova’nın birleşme kararının olumlu olması halinde K-Pet Birinci Lig’de kalabileceklerini, yol haritalarını ona göre düzenleyeceklerini ifade ederken, kendisi dahil birlikte çalışacağı yönetim kurulu arkadaşlarını da şu şekilde açıkladı:
Suma Zafer Choudhry (Başkan), Mehmet Yenice (İkinci Başkan), Serdal Islandırıcıoğlu, Ömer Gedik (Asbaşkan), Osman Karamanlı, Gürdal Erüç, Hasan İlker, Hüseyin  Sporcuoğlu (A Takım Futbolcu Sorumluları), Hüseyin Reis, Umut Öksüz (Basın Sorumlusu), Ünsal Şener, Raşit Akdeniz (Genç Takımlar Sorumluları), Mustafa Egemen, Hüseyin Ataöğün (Federasyon Sorumluları), Tekin Birinci (Salon Sporları Sorumlusu), Sırdaş Kaptanoğlu (Hukuk Danışmanı), Özdemir İkizer, Suay Görü, Münür Avşaroğlu (Tesis Görevlisi), Olgay Öksüz, Mehmet Diker (Mali İşler), Erol Ataöğün (Genel Sekreter), Ahmet Kaptan, Tahsin Altıncıoğlu, Arif Osum, Danyal Özdilaver (Faal Üyeler)

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur