GG’de Genel Kurul 7 Temmuz’da

GG’de Genel Kurul 7 Temmuz’da

Süper Lig temsilcilerinden Gençlik Gücü, Olağan Genel Kurulu’nu 7 Temmuz 2017, Cuma günü saat 19:00’da yapacak.

A+A-

Süper Lig temsilcilerinden Gençlik Gücü, Olağan Genel Kurulu’nu 7 Temmuz 2017, Cuma günü saat 19:00’da yapacak. Genel Kurul öncesi yapılan açıklamada, Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü’nün 2016-2017 Futbol Sezonu bütçesinin yaklaşık bir milyon Türk Lirası olduğu belirtildi.

Üç aşağı, beş yukarı aynı bütçeyi 2017-2018 Futbol Sezonu için de öngördüklerini belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, 200 bin TL’nin direktörü olduğu Cafe Sumi ve 600 bin TL’nin direktörlerinden biri olduğu China Bazaar tarafından karşılandığını açıkladı. China Bazaar’ın Gençlik Gücü dışındaki kulüp ve derneklere de katkıları olduğuna dikkat çeken Suma Zafer Choudhry, “Maddi olsun, manevi olsun yaptığımız katkılar özelde Gençlik Gücü camiası, genelde ülke gençliği içindir. Ülke gençliğini kötü alışkanlıklarından uzak tutmakta bizlerin de katkısı oluyorsa, ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi Kulüp Başkanının babası Mazhar Iqbal Choudhry Gençlik Gücü eski Başkanı, kardeşi Zeeb Choudhry ise Gençlik Gücü futbol takımında forma giyiyor.

 

Chouhdry: “Süpriz bir etkinlikle ilke imza atmaya hazırlanıyoruz”

Kendisi gibi genç arkadaşlarının görev aldığı Gençlik Gücü Yönetim Kurulu’nun yeniliklerin peşinde koştuğuna işaret eden Başkan Choudhry, “Bir yandan tombala ve halı saha futbol turnuvası gibi gelir artırıcı etkinlikler, bir yandan Oyna GG Futbol Akademisi gibi çocuklara futbol öğretme gibi yararlı etkinlikler düzenliyoruz. Çok yakında sürpriz bir etkinlikle bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Yeşil beyazlı kulüp Gençlik Gücü’ne gönül veren herkesi 7 Temmuz 2017, Cuma günü saat 19:00’da yapacak Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu’na davet eden Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, ardından da düzenlenecek toplam 6 bin TL para ödüllü tombalaya katılmalarını istedi.

 

 

Bu haber toplam 1687 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.