1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GG topbaşı yaptı
GG topbaşı yaptı

GG topbaşı yaptı

Gençlik Gücü, resmi sezon açılışını Pazartesi günü gerçekleştirdi.

A+A-

 

Geride bıraktığımız sezon İkinci Lig’e düşen, ancak Serdarlı’nın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu üyeliğinden çıkarılması sonrası yeniden Birinci Lig’de mücadele edecek olan Gençlik Gücü, resmi sezon açılışını Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Choudhry: “GG’nin yeri Süper Lig’dir”
Kulüp binası önünde düzenlenen seremonide konuşan kulüp başkanı Suma Zafer Choudhry, hedeflerinin Birinci Lig olduğunu ancak Serdarlı’nın KTFF üyeliğinden çıkarılması sonrası ilk hedeflerine erken ulaştıklarını kaydetti.

“Şimdiki sıradaki hedefimiz Birinci Lig’i ilk 6 içerisinde tamamlamaktır” diyen Choudhry “Alt yapıya da önem vererek hem yönetim kurulu, hem de takım olarak Birinci Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Bir sonraki sezonda hedefimiz ise, Süper Lig’e yükselmek olacaktır. Çünkü Gençlik Gücü’nün gerçek yeri orasıdır” şeklinde konuştu.

Göksun: “3-4 transfere daha ihtiyacımız var”
Çalışmalara 21 Temmuz 2015 tarihinde başladıklarına dikkat çeken Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, Doğan Türk Birliği’nden Onurcan Kanburlar; Bostancı Bağcıl’dan İsmail Soydan ve kiralık olarak oynayan Hüseyin Haşimoğlu’nu bonservisli olarak takıma kazandırdıklarını belirtti. “Hüseyin Küsbeci ve Hakan Eminoğlu da takıma geri geldi. Takımımız güçlendi, ancak 3-4 transfere daha ihtiyacımız var” diyen Göksun “Forvet, orta saha ve kaleci mevkilerine takviye gereklidir. Hakan Altın ile görüşmelerimiz tamamlanmak üzeredir” dedi.

Hazırlık Karşılaşmaları
Haftada 5 gün olan antrenman sayısını bu hafta itibarı ile 6’ya yükselteceklerini belirten Göksun, 12 Ağustos tarihinde ise Gençler Birliği ile yapacakları karşılaşma ile hazırlık karşılaşmalarına başlayacaklarını açıkladı. Gençlik Gücü antrenmanlarını Metehan Sahası’nda sürdürüyor.

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur