1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GG hazırlıklarını sürdürüyor
GG hazırlıklarını sürdürüyor

GG hazırlıklarını sürdürüyor

Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü Spor Kulübü’nün geçtiğimiz sezon öncesi yaşadıklarını bu sezon yaşamadığına dikkat çeken Teknik Direktör Niyazi Göksun, yeşil beyazlı takımın sezona en iyi şekilde hazırlanmakta olduğunu söyledi.

A+A-

Ozanköy ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasında 6-2 galip gelmelerinin çok önemli olmadığını belirten Göksun, “Hazırlık karşılaşmalarında skorun çok bir önemi yoktur. Önemli olan futbolcularımızın sahada istediklerimizi yapıp yapmadığıdır. Bunu görebilmek için de oyuncuları sürekli değiştiriyoruz. Eksiklerimizi görüp düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi.

İlk 11 şekillenecek
Bu haftadan itibaren Gençlik Gücü takımında ilk on birin şekilleneceğini belirten Göksun, “Antrenmanlara katılım çok iyi. Futbolcularla teknik kadro, teknik kadro ile yönetimin arası çok iyi. Genç ve çok iyi niyetli bir yönetimimiz var. Her zaman yanımızdalar ve imkanları ölçüsünde bizlere yardımcı oluyorlar. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yok. Takımın başarısı tamamen futbolculara bağlı” şeklinde konuştu.
Özel sektörde çalışan futbolcuların antrenmanlara geç gelmesi dışında, Hakan Altın’ın hafif sakatlığı gibi problemleri olduğunu da sözlerine ekleyen Göksun, “Hakan Altın’ı bir süre dinlendireceğiz. Beşinci ve son hazırlık karşılaşmasında futbolculara ilk on bire girebilme için son bir şans vereceğiz. Bu karşılaşma sonrasında Gençlik Gücü sezona hazır duruma gelecek” iddiasında bulundu.
Gençlik Gücü beşinci ve son hazırlık karşılaşmasını bugün saat 17:30’da Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadı’nda Tatlısu Halk Odası Spor Kulübü ile yapacak.

Bu haber toplam 1405 defa okunmuştur