1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Geziler yurt dışına taştı
Geziler yurt dışına taştı

Geziler yurt dışına taştı

Geziler yurt dışına taştı

A+A-


Ali Yüksek


    Uzunca bir süredir gerçekleştirdiğimiz motorlu grup gezilerinde neredeyse Ada’da ayak basmadığımız yer bırakmadık. Her gezinin sosyal ve kültürel değerlerimize pozitif anlamda koyduğu katkı yanında kısa da olsa maceralı geçen günübirlik gezilerimizin hafızalarımızda ayrı bir yeri olmuştur.
    Değerli grup arkadaşlarımız her gezide elde ettikleri deneyimlerle artan macera tutkusu artık kabına sığmayacak kadar gelişmiş ve yurt dışı gezi programları gündeme gelmiştir.


    25 Temmuz 2014 Cuma akşamı yedi arkadaşımızı Türkiye gezisi için Girne limanından uğurlamaya gittiğimizde beklenmedik bir de sürprizle karşılaştık. Geziye gidecek yedi kişiden biri olan Müzisyen/Baterist Sedat Avcan’ın doğum günü olması sebebiyle Girne limanındaki Delta Cafe’de küçük çapta bir de doğum günü partisi gerçekleştirmemiz günün sürprizi olurken ayrıca neşeli dakikalar geçirmemize de vesile oldu.

    Bayram öncesi izdiham denecek kadar yoğunluğun yaşandığı limanda gemi öncesi birkaç saatlik sohbet yapma imkanı bulduğuz Delta Cafe’de heyecanlı bir bekleyiş vardı.

    Geziye katılacak arkadaşlardan üçü, Sedat Avcan, Kazım Akbatu ve Fatih Yılmaz Mersin istikametinden Karadeniz bölgesine, diğer dört arkadaşımız, Türel Türkseven, Aysın Dümenci, Hakan Yılmaz ve Türkay Ilıcak ise Konya üzerinden Ege bölgesine gitmek üzere program yapmışlardı.
    Müzisyen olması nedeniyle, Dillirga şarkısının bestekarı Cemal Özgürsel arkadaşımızın da katıldığı uğurlama merasimi, heyecanlı bir bekleyişin ardından gezginci arkadaşlarımızın start alıp gemiye hareket etmesiyle son buldu.

    Motosiklet kültürünün gelişip yaygınlaşmasına önemli derecede katkı sağlayacak bu tür gezilerin artarak çoğalması her zaman faydalı olmuştur. Ters trafikte sürüş, grupla uzun yol deneyimi, kamp ve diğer ayrıntılar, bu gibi gezilerin sürücüye çok şeyler kazandırdığının kesin bir kanıtıdır. Bu nedenle bu tür gezilere katılan tüm motorcu arkadaşlarımıza bol muhabbetli, kazasız ve sağlıklı sürüşler dileriz…

Kaskınız takılı, farınız ve yolunuz hep açık olsun…

Bu haber toplam 1577 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 170. Sayısı

Adres Kıbrıs 170. Sayısı