1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Geriye acı kaldı
Geriye acı kaldı

Geriye acı kaldı

Mağusa-Lefkoşa Anayolu Pirhan yakınlarında önceki gecenin ilk saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazası, iki kişinin ölümüne, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden oldu, ülke karanlık bir sabaha uyandı. Dehşet gecesi geride acı bıraktı.

A+A-

Mağusa-Lefkoşa Anayolu Pirhan yakınlarında önceki gecenin ilk saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazası, iki kişinin ölümüne, bir kişinin de ağır yaralanmasına neden oldu, ülke karanlık bir sabaha uyandı. Dehşet gecesi geride acı bıraktı.

 

YAŞAM MÜCADELESİ
42 yaşındaki Coşkun Özkıyıkçı ve 34 yaşındaki Tuba Kılıç’ın kaza yerinde hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 32 yaşındaki İpek Özyaşamış’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi…

GÖNYELİ FAZIL PLÜMER ANAOKULU YASTA
YENİDÜZEN’in edindiği bilgiye göre; korkunç kazada yaşamlarını kaybeden Coşkun Özkıyıkçı Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu ve Gönyeli İlkokulu servislerinin şoförüydü. Tuba Kılıç ve kazada ağır yaralanan İpek Özyaşamış ise araçlarda “refakatçi” olarak çalışıyorlardı.

Devrim DEMİR 

Mağusa-Lefkoşa Anayolu Pirhan yakınlarında önceki gecenin ilk saatlerinde meydana gelen korkunç trafik kazası, iki kişinin ölümü, bir kişinin de ağır yaralanmasıyla dün karanlık bir sabaha uyanmamıza neden oldu.

Korkunç trafik kazasında, 42 yaşındaki Coşkun Özkıyıkçı’nın kullandığı MM 997 plakalı arabanın, dikkatsizlik karşı şeride geçerek o sırada Mağusa istikametine giden gelen 33 yaşındaki Mehmet Yaba’nın kullandığı KS 576 plakalı araç ile çarpışması sonucu meydana geldi.  Kazada, Coşkun Özkıyıkçı ve araçta yolcu olarak bulunan 34 yaşındaki Tuba Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti, 32 yaşındaki İpek Özyaşamış da ağır yaralandı. Gazetemiz baskıya girdiği sırada İpek Özyaşamış'ın yaşam mücadelesi sürüyordu.

İki aracın çarpışması sonucu iki kişinin hayatını kaybettiği, iki kişinin de ciddi şekilde yaralandığı trafik kazası ile ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Kazada olay yerinde hayatını kaybeden 42 yaşındaki Coşkun Özkıyıkçı ve 34 yaşındaki Tuba Kılıç’a dün Mağusa Devlet Hastanesi’nde otopsi yapıldı.

Aynı kazada farklı arabalarda bulunan 33 yaşındaki Mehmet Yaba’nın tedavisi Yakın Doğu Hastanesi’nde devam ederken, 32 yaşındaki İpek Özyaşamış’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Otopsileri yapıldı

Yönetimindeki aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı şeride geçen ve Mehmet Yaba’nın kullanımındaki araca çarparak savrulan MM 997 plakalı aracın sürücüsü Coşkun Özkıyıkçı ve araçta yolcu olarak bulunan Tuba Kılıç’ın otopsileri dün sabah saatlerinde Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz tarafından Mağusa Hastanesi Morgu’nda gerçekleşti.

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekim Doktor Adil Özyılkan, YENİDÜZEN’e verdiği bilgide, Özyaşamış’ın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiğini hayati tehlikesinin sürdüğünü kaydetti.

Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu yasta

YENİDÜZEN’in edindiği bilgiye göre; korkunç kazada yaşamlarını kaybeden Coşkun Kıyıkçı Gönyeli Fazıl Plümer Anaokulu ve Gönyeli İlkokulu servislerinin şoförüydü. Tuba Kılıç ve kazada ağır yaralanan İpek Özyaşamış ise araçlarda “refakatçi” olarak çalışıyorlardı.

Okul Müdürü Canan Özacar Gürkan sosyal medya üzeriden yasta olduklarını şu şekilde duyurdu:
“Sözün bittiği yerdeyiz. Çok üzgünüz.

“Elim bir trafik kazası sonucu isini sevgi ile yapan öğrencilerimiz Toprak ve Rüzgâr in değerli anneleri otobüs refakatçisi Tuba Kılıç’ı ve otobüs şoförümüz Çoşkun Özkıyıkcı’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Ailelerinin ve sevenlerinin acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz.

Yaralı olan değerli otobüs refakatçimiz İpek Duru Özyaşamış’a açıl şifalar dileriz

Tuba Kılıç'ın cenazesi Lefkoşa’da İsmail Safa Camii’de kılınacak öğle namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verilecek…

Nur içinde yatsınlar. Mekânları cennet olsun.”

Kılıç bugün defnediliyor

Kazada yaşamını yitiren Tuba Kılıç’ın bugün öğle namazının ardından, Lefkoşa mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

Bu haber toplam 6777 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler