1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GENEL KURUL BEKLENİYOR
GENEL KURUL BEKLENİYOR

GENEL KURUL BEKLENİYOR

Yenicami’den ayrılmasına kesin gözü ile bakılan Serhan ve Serkan Önet kardeşler ile ilgilenen kulüpler, siyah beyazlıların Çarşamba günü yapacağı Genel Kurul’u bekliyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Son iki sezondur Süper Lig’de 6 resmi kupanın 5’ini kazanan Yenicami kadrosunun önemli isimleri Serkan ve Serhan Önet kardeşlerin kulübün yeni yapılanması doğrultusunda yeni sezonda takımın formasını giymeyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Deneyimli futbolcuları isteyen kulüpler resmi adım atmak için siyah beyazlıların Çarşamba günü gerçekleştireceği Genel Kurul’u beklerken, Yenicami’nin transferde Önet kardeşlere kulübün menfaatleri doğrultusunda kolaylık yapacağı belirtiliyor.

Yollar ayrılıyor
Yenicami’de Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan Genel Kurul’da başkanlık görevine yeniden Kaan Kaner’in getirilmesi beklenirken, 2015 – 2016 sezonu için kulübün bütçe olarak yeniden yapılandırılması ve altyapıda yetişen oyuncuların üst yapıya taşınması gündemde olan diğer konular. Takımın uzun yıllar altyapıda görev yapan Emre Perçinci’ye emanet edilmesi de düşünülen bu süreç içerisinde Serkan ve Serhan Önet kardeşlerle bir görüşme yapılırken tarafların karşılıklı olarak yolları ayırma görüşünde birleşti.

Kolaylık sağlanacak
Ülke futbolunun deneyimli iki ismi ile özellikle Süper Lig kulüpleri ilgilenirken, ciddi teklif yapmayı planlayan kulüplerin Çarşamba günü gerçekleşecek Genel Kurulu bekledikleri öğrenildi. İki futbolcu gayri resmi olarak bazı kulüplerle görüşmesine rağmen ciddi bir şekilde görüşme gerçekleştirmedi. Önet kardeşlerle yakından ilgilenen kulüplerden ön plana çıkanlar Küçük Kaymaklı ve Doğan Türk Birliği oluren, futbolculara bonservislerinin bulunduğu Yenicami ile yapılan görüşmede kendilerine kulübün menfaatleri doğrultusunda kolaylık sağlama sözünün verildiği öğrenildi.

Aynı takımda olmayabilirler
İki futbolcuyu isteyen kulüplerin resmi olmasa da futbolcularla temas kurup nabız yokladığı, uzun yıllar aynı takımlarda forma giyen oyuncuların yapacakları tercihlere göre ayrı takımlarda forma giyme olasılığının da olduğu öğrenildi. Serhan ve Serkan Önet kardeşler son iki sezonda Yenicami forması ile 2 Süper Lig, 2 Süper Kupa ve 1 Kıbrıs Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur