1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Gençlik Günleri’nin Olmazsa Olmazı
Gençlik Günleri’nin Olmazsa Olmazı

Gençlik Günleri’nin Olmazsa Olmazı

Gençlik Günleri’nin Olmazsa Olmazı

A+A-

 

Burhan Gürkan

Halk Sanatları Derneği (HASDER) Gençlik Kulübü tarafından bu yıl 10’uncu kez düzenlenen Lefkoşa Gençlik Günleri renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında düzenlenen ve Gençlik Günleri’nin artık olmazsa olmazı olan “Gızlar Sahaya Çıkarsa” etkinliği Çetinkaya Halı Sahası’nda düzenlendi. Sahada yer alan sporcular hem turnuva karşılaşmalarında boy gösterdi, hem de yetenek yarışmasında hünerlerini sergiledi.

ÇEKİŞMELİ MAÇLAR

Bu yıl Çetinkaya Halı Sahası’nda düzenlenen “Gızlar Sahaya Çıkarsa” organizasyonunu kalabalık bir taraftar kitlesi saha kenarından takip ederken turnuva maçları da büyük çekişmeye sahne oldu. Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın başlama vuruşu ile başlayan turnuva karşılaşmalarına Hüseyin Kıral sunumu ile keyif verdi. Nusret Sırdar’ın hakem olarak yönettiği maçlarda iki grupta yer alan takımlar arasında oynanan karşılaşmalar sonunda şampiyon Efsaneler takımı, ikinci GöçTaş ve üçüncü Zirzirolar takımı oldu. Turnuvanın gol kraliçesi unvanını Efsaneler takımından Emine elde etti.

YETENEK YARIŞMALARI

Her yıl düzenlenen organizasyonda yer alan yetenek yarışmaları bu yıl da yapıldı. Harika Kıral, Gülter Ceylan ve Burhan Gürkan’ın jüri üyesi olarak puan verdiği slalom yarışmasında yarışmacılar düzenlenen parkuru geçerek kaleye gol atmaya çalıştı. Slalom yarışmasında gösterdiği performansla Ümmü birinci oldu. Çekişmeli geçen frikik yarışmasında ise kale içerisine konulan hedeflerin vurularak puan toplanması ile derece elde edilmeye çalışıldı. Bu yarışmada Özay ile Meryem aynı puana sahip oldukları için final atışları yapıldı. Final atışı sonucunda Meryem birinci olma başarısı gösterdi. Organizasyon sonunda dereceye giren takımlara ve yetenek yarışmasında derece elde eden isimlere ödülleri takdim edildi.

Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 276. Sayısı

Adres Kıbrıs 276. Sayısı