1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gençlik Festivali’nde eğlence dorukta
Gençlik Festivali’nde eğlence dorukta

Gençlik Festivali’nde eğlence dorukta

Gönyeli Belediyesi’nin düzenlediği “Gönyeli Gençlik Festivali”nde dün akşam ilk sahneyi ülkenin sevilen gruplarından Grup Frekans aldı

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Gece Frekans ile başladı
Gönyeli Gençlik Festivali’nin ikinci gününde ilk olarak sahneyi ülkenin sevilen gruplarından Grup Frekans aldı. Grup Frekans, her yaştan hayranlarına şarkılarıyla güzel dakikalar yaşattı. Türkçe şarkıları hayranlarıyla beraber söyleyen grup festivalin ikinci gününe muhteşem bir başlangıç yaptı.

Dj Haşim Volkan ve Dj Bora’nın setleri coşturdu
Festivalin ikinci gününde saat 18.00’den itibaren Dj Haşim Volkan’ın setleri ile gençler eğlendi.

Gençler, Grup Frekans Konseri sonrasında DJ Bora’nın müzikleri ile coştu.

Dj Bora’nın ardından ise ülkenin sevilen gruplarından Strange Union gençlere rock parçaları ile seslendi.

Arda Gündüz ve Alkapon alkış topladı
Gecenin son performansını ise Arda Gündüz ile Alkapon sergiledi. Ciddi bir seyirci kitlesine karşı şarkılarını söyleyen ikili, sadece gençler değil orta yaşlı kişileri de festival alanına taşıdı. Arda Gündüz ve Alkapon’un sahnesinin ardından ise Gönyeli Gençlik Festivali’nin ikinci günü sonlanmış oldu.

Fikri Karayel ve Grup Rast bu akşam sahne alacak
Gönyeli Gençlik Festivali’nde Cuma (20 Ekim 2017) ise Dj Haşim ile Dj Behiç’in performansları yanı sıra adamızın sevilen seslerinden Fikri Kareyel konseri yer alacak. Ayrıca Grup Rast ve Cosmic Alert konserleri de festivale renk katacak.

bah_7723.jpg

dsc_0048.jpg

dsc_0067.jpg

dsc_0074.jpg

bah_8310.jpg

Teoman konseri yarın

21 Ekim 2017,Cumartesi akşamı Gönyeli Gençlik Festivali’nde bu kez Teoman fırtınası esecek. DJ Haşim Volkan, Lirik Şiir Grubu ve Arman Ratip’in de sahne alacağı cumartesi akşamı, saat 21.00’den itibaren Türkiye’nin ünlü ismi Teoman sahneye çıkacak.

Bu haber toplam 2195 defa okunmuştur
Etiketler :