1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlerin yüzü gülüyor
Gençlerin yüzü gülüyor

Gençlerin yüzü gülüyor

Altı yıl aradan sonra Süper Lig’de oynadığı ilk maçta galip gelen Gençler Birliği iyi başlangıçtan memnun

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği’nde yüzler gülüyor. Uzun bir aradan sonra yeniden Süper Lig’de oynamanın heyecanı ile geldikleri Gönyeli deplasmanından 1 golle üç puanı alan taraf olan Gençler Birliği’nde ilk maçta kazanılan üç puanın onlar için çok önemli olduğunu ve altı yıl aradan sonra Süper Lig’de alınan ilk üç puan olmasından dolayı da çok mutlu olduklarını belirten takım teknik patronu Ahmet Ogan, zor deplasmandan üç puan alarak lige iyi bir başlangıç yaptık dedi.

“Ogan, yenemezsek yenilmeyeceğiz”
Geçtiğimiz sezon birlikte terfi ettiğimiz ve Süper Lig’in ilk maçında karşı karşıya geldiğimiz Gönyeli takımının iyi bir takım olduğunu bilerek, çekinerek geldiğimiz bu zor deplasmandan üç puan aldığımız için mutluyuz” açıklamasını yapan teknik direktör Ahmet Ogan, “Prensip olarak yenemezsek, yenilmeyeceğiz mantığı ile hareket ediyoruz” dedi.
Ahmet Ogan, takımımın Gönyeli karşısında hem de alışık olmadığı bir zeminde ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu, rakibe oranla daha çok gol pozisyonuna girdiğini belirtirken “Hak edilen bir üç puan aldık” dedi.
“Süper Lig’de olmanın heyecanını alınan bu üç puanla sadece takım olarak biz değil, yönetim ve taraftarlarımız da yaşadı” şeklinde konuşan Ogan “Her maçımıza camiamızı bekliyoruz” dedi.

Ogan “Evimizde ilk maçı kazanmak istiyoruz”
“Ne tesadüftür ki, bu hafta da yine geçtiğimiz sezon birlikte çıktığımız Lapta ile kendi evimizde oynuyoruz. Lapta ilk hafta güçlü Yenicami karşısında farklı mağlup oldu. Ancak bu skor Lapta’nın kolay bir takım olduğu anlamına gelmemeli” diyen Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, “İç sahada kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Süper Lig’deki ilk maçımızda galip gelerek üç puan almak istiyoruz” dedi. 
Ogan, “Her takımın güç dengesi bizim için eşittir ve biz her hafta ayni ciddiyetle maçlarımıza hazırlanmaya çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.
Ogan, Lapta ile İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak olan bu maçın bayramın ikinci günü olan Pazar günü oynanacağını, bu nedenle maçı kazanıp çifte bayram yapmak istediklerini söyledi. Lapta maçı için son idmanını Cuma günü yapacağını söyleyen Ogan tüm taraftarları bu maça beklediklerinin altını çizdi.

Bu haber toplam 1154 defa okunmuştur