1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençlerden vefa örneği
Gençlerden vefa örneği

Gençlerden vefa örneği

Gençler Birliği yönetim kurulu, bu kez geçmişte kulübe yönetici veya futbolcu olarak hizmet eden kişilerin eşlerine vererek onları unutmadığını gösterdi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Mustafa Gülcan başkanlığında Gençler Birliği yönetim kurulu sezon başından beri ev sahibi oldukları maçlarda uyguladıkları ödüllendirmeyi, bu kez geçmişte kulübe yönetici veya futbolcu olarak hizmet eden kişilerin eşlerine vererek onları unutmadığını gösterdi.
Sezon başından beridir 60 yaşından gün almış ve kulübe yönetici veya futbolcu olarak hizmet eden kişilere verdiği teşekkür plaketlerini Pazar günü oynanan Serdarlı maçının devre arasında on bir merhum yönetici veya futbolcunun eşlerine verdi.

Duygulu anlar yaşandı

İskele Cumhuriyet Stadı’nda Pazar günü oynanan Gençler Birliği – Serdarlı karşılaşmasının devre arasında yapılan teşekkür plaketi töreninde duygulu anlar yaşandı.

Kulüp Başkanı Mustafa Gülcan’ın himayelerinde gerçekleşen törene İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’da katılırken geçmişte kulübe yönetici veya futbolcu olarak hizmet eden merhumlardan bazıları olan Hüseyin Curcioğlu, Dt. Temel Zeki, Kemal Boyacı, Erdem Sururi, Mehmet Türeller, Derviş İzzigil, Mehmet Güneyli, Mustafa Pekün, Selim Yanmaz Hüseyin Özdenak ve Özdemir Özdoğdu’nun eşleri maçı izlemeye gelen seyircilerin alkışları arasında plaketlerini aldılar.Teşekkür plaketi alan merhum yönetici veya futbolcu eşleri tören sırasında gözyaşlarını tutamadı ve duygulu anlar yaşandı.

Fotoğraf: Ersin Orkoz

Bu haber toplam 1123 defa okunmuştur