1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler ‘resmen’ merhaba dedi
Gençler ‘resmen’ merhaba dedi

Gençler ‘resmen’ merhaba dedi

Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği, resmi sezon açılışını önceki gün gerçekleştirdi

A+A-

 

Süper Lig’in İskele bölgesi ekiplerinden Gençler Birliği resmi sezon açılışını önceki gün gerçekleştirdi. 16 Temmuz tarihinden bu yana hazırlıklarını sürdüren G.Birliği, resmi sezon açılışında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Kırmızı siyahlı ekib açılış öncesi Atatürk büstüne çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra kulübe hizmetleri olan merhum yönetici ve sporcular kabirleri başında anılarak çiçekler bırakıldı ve dualar okundu. İskele Cumhuriyet Stadı’nda A takım, A2 takım, U15 ve minik takımlarının katılımı ile resmi sezon açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları, meclis üyeleri eski belediye başkanı Hali İbrahim Orun, teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenörü Can Kayataş ile birlikte 21 futbolcu katıldı.

Ogan: “Gençlerin yılı olacak”

Kulüp başkanı Mustafa Gülcan Dünya barış günde sezonu açmalarının önemine vurgu yaparak, yeni sezonda sakatlıksız, centilmence bir lig mücadelesi olması temennisinde bulundu ve tüm takımlara başarılar diledi. G.Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan ise yeni sezon yönelik çalışmaların 1. etabını tamamlandığını belirterek, 2. etap çalışmaların resmi sezon açılışı ile devam ettiğini belirtti. Yeni sezonda konulan hedefe ulaşmak için çok çalışarak bu hedefe ulaşmaya çalışacaklarını belirten Ogan, genç, koşan, mücadele eden, iyi futbol oynayan G.Birliği’nde gençlerin yılı olacağının altını çizdi. Yapılan konuşmaların ardından Gençler Birliği logosunu simgeleyen pasta kesildi. Daha sonra ise teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde futbol takımı yapılan antrenmanla günü tamamladı. Akşam ise Kaplıca Palmiye Restorant’ta düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelindi.

Bu haber toplam 1463 defa okunmuştur