1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler moral depoladı
Gençler moral depoladı

Gençler moral depoladı

Karaca Kuruyemişeri Mağusa Türk Gücü A2 takımına yemek verdi

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Türk Gücü A2 takımı futbolcuları ve yöneticiler yemekte biraraya geldiler. Sponsor Karaca Kuruyemişleri tarafından verilen yemek Magariyos Kebap House’te gerçekleştirildi. Başkan Şükrü Şemmedi, Basın Sözcüsü Tolga Özçelik, A2 Menejeri Mehmet Terazili, Karaca Kuruyemişleri Direktörü Ahmet Karaca ve A2 Antrenörü Talat Şentürk’ün de katıldığı yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Şemmedi: “Sizler MTG’nin geleceğisiniz”
Mağusa Türk Gücü Kulüp Başkanı Şükrü Şemmedi, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, kendilerinden memnun olduklarını belirterek “Sizler MTG’nin geleceğisiniz.” dedi. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüyeceklerini, daha yapacak çok işleri olduğuna dikkat çeken Şemmedi, gençlere büyük önem verdiklerini vurguladı. A2 Antrenörü Talat Şentürk de yaptığı konuşmada önemli olanın şampiyonluk değil, birlik ve beraberlik ruhu olduğunu ifade etti.

Sponsora teşekkür
Bu arada Mağusa Türk Gücü A2 Menejeri Mehmet Terazili yemek veren sponsor Karaca Kuruyemişleri Direktörü Ahmet Karaca’ya katkılarından doayı teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin de devam edeceğini belirten Terazili, A2 takımının disiplinli bir şekilde MTG’ye hizmete devam edeceğini vurguladı. 

Foto: Süleyman Rebge

Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur