Gençler hedef büyüttü

Gençler hedef büyüttü

Gençler Birliği yeni sezon hazırlıklarına başlarken hedefi şampiyonluk olarak belirledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in İskele bölgesi ekibi Gençler Birliği, dün resmi sezon açılışını yaptı, sahadaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Sezon açılışı dolayısıyla YENİDÜZEN’e konuşan Teknik Direktör Hasan Topaloğlu, hedeflerinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu ifade etti.

 

Topaloğlu: “Mutlak surette şampiyonluk hedefindeyiz”

Gençler Birliği teknik patronu Hasan Topaloğlu, sözlerine yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını temenni ederek başladı. Deneyimli teknik adam, geçtiğimiz iki sezon boyunca üst sıralara oynadıklarını hatırlatarak, bu sezonda üst sıralara oynamak istediklerini söyledi. Topaloğlu, bu sezon mutlak surette şampiyonluk için mücadele vereceklerini ifade etti.

 

“Miranda hakkında yapacak bir şey yok”

Hasan Topaloğlu, yeni transferleri Ali Karal, Erkan Bulut, Engin Yılmaz ve Sercan Çoban gibi isimlerin takımla birlikte antrenmanlara başlayacağını aktararak, yabancıların ülkeye rötarlı olarak giriş yaptığını, bu bakımdan birkaç gün içinde onların da çalışmalara başlamasını beklediklerini söyledi. Wanderson Miranda’nın ülkeden ayrılıp başka takıma gitmesini de yorumlayan Topaloğlu, oyuncuyla ilgili yapacak bir şeyin olmadığını, oyuncunun yerinde yeni bir yabancı transfer edileceğini sözlerine ekledi.

 

“Transfer çalışmalarımız devam ediyor”

Tecrübeli teknik adam Hasan Topaloğlu, transfer çalışmalarının sürdüğünü aktararak, 2-3 oyuncuyla görüştüklerini, bu oyuncuların önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını söyledi. Topaloğlu, oyuncuların birinin orta saha, birinin de hücum oyuncusu olduğu bilgisini verdi.

 

Fotoğraf: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.