1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler haftalar sonra: 3-0
Gençler haftalar sonra: 3-0

Gençler haftalar sonra: 3-0

Gençler Birliği, Cihangir’i 3-0 mağlup ederek 3 puan hasretini sonlandırdı.

A+A-

 

Süper Lig’de altı haftadır galip gelemeyen Gençler Birliği konuk ettiği ligin formda takımlarından Cihangir’i 3-0 mağlup ederek 3 puan hasretini sonlandırdı. Play out dışında kalma adına önemli bir 3 puan alan G.Birliği’ne galibiyeti getiren golleri Abdullah Kaya ve Sertan Kurukafa (2) kaydetti.

Önemli anlar

5’inci dakikada gelişen G.Birliği atağında Sertan Kurukafa ceza alanı içine gelen topu boş kaleye atamayarak net bir pozisyonu harcadı.
19’uncu dakikada Cihangir’in ilk tehlikeli atağında Ertan bu pozisyonu değerlendiremedi. Ertan’ın ceza alanı içinde müsait durumdaki vuruşu dışarı gitti.
31’inci dakikada ev sahibi takımın golü geldi. Bu dakikada Abdullah Kaya ceza alanı içerisine girerken rakibinden kurtulur kurtulmaz yaptığı vuruşunu ağlarla buluşturdu: 1-0
43’üncü dakikada ceza alanı içerisinde Sertan Kurukafa bir net pozisyonu daha değerlendiremedi. Sertan müsait pozisyonda vururken topu kaleci Raif önledi.
45+2’nci dakikada Gençler Birliği ceza alanı içinde oluşan karambolde topla buluşan Ertan’ın kafa vuruşunu çizgi üzerinden defans güçlükle önledi. İlk yarı 1-0 sona erdi.
58’inci dakikada Sertan Kurukafa üçünçü kez net bir pozisyondan yararlanamadı. Ceza alanı içerisinde müsait pozisyonda vuruşu direğin dibinden dışarı gitti.
66’ncı dakikada gelişen G.Birliği atağında Şenol ile Osman’ın paslaşmasında gol geldi. Osman Kaya, Şenol’un güzel pasında ceza alanına girerken arkadan gelen Sertan Kurukafa’ya yaptığı akıl dolu pasta bu kez futbolcu güzel bir vuruş tekniği ile farkı 2’ye çıkardı: 2-0
84’üncü dakikada ceza alanı içerisinde G.Birliği futbolcularının iyi paslaşmasında Arif Uysal geriye güzel bir top çıkarırken Sertan kendisinin 2’nci takımının 3’üncü golünü attı.
88’inci dakikada oyuna sonradan dahil olan Mehmet Göktaş’ın uzaktan sert vuruşu yan kale direğinden döndü. Maçta başka gol olmayınca karşılaşmayı G.Birliği 3-0 kazandı.

Fotoğraf: Ersin Orkoz

Bu haber toplam 1104 defa okunmuştur