Gençler Birliği’nde işler uzuyor

Gençler Birliği’nde işler uzuyor

Yeni sezon hazırlık çalışmalarına 16 Temmuz 2018 Pazartesi günü başlayacak olan Gençler Birliği’nde takıma katmayı planlanan yerli ve yabancı oyuncu transferi için girişimler henüz sonuç vermedi.

A+A-

Süper Lig takımlarından Gençler Birliği’nde yeni başkan İlker Züğürt ve yönetim, teknik direktör Bülent Aytaç’ın raporu doğrultusunda yerli ve yabancı oyuncu transferleri konusunda çalışmalarını sürdürürken, henüz kesin bir sonuç elde edememenin sıkıntısı yaşanıyor. Kulübün içinde bulunduğu durumdan çıkarmak ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması için çalışan Züğürt ve ekibi, bir yandan 16 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına kadar en azından iç transfer ve yerli oyuncu transfer işlemlerini tamamlamak istediği öğrenildi. Transfer çalışmaları için Gençler Birliği Yönetim Kurulu tarafından görevlendirilen yönetim kurulu üyesi iş insanı Rifat Berkel’in, Teknik Direktör Bülent Aytaç’ın takıma almak istediği oyuncularla görüştüğünü ve Pazartesi akşamı yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında bu oyuncuların alınıp alınmamamsına karar verileceği öğrenildi.   

 

Göztepe’nin eski oyuncusu Tolga Çavdar geldi ve gitti

Tüm takımlar gibi yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Gençler Birliği teknik direktörü Bülent Aytaç, menajerler vasıtası ile yürüttüğü çalışmalar sonunda Göztepe’nin eski oyuncusu Tolga Çavdar’ı adaya getirdi. Geçtiğimiz sezon Türkiye 2. Lig takımlarından Niğde Belediye Spor’da forma giyen 33 yaşındaki Tolga Çavdar, geçtiğimiz gün adaya gelerek Gençler Birliği Yönetim Kurulu üyesi transfer komitesi başkanı Rifat Berkel ile görüştüğü ve adadan ayrıldığı öğrenildi. Tolga Çavdar’ın durumu da yine Pazartesi akşamı netlik kazanacak.

Bu haber toplam 1913 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.