1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Genç yıldızlar heyecanlı
Genç yıldızlar heyecanlı

Genç yıldızlar heyecanlı

Yenicami ile Mağusa Türk Gücü A2 maçı yarın saat 12:00’de Atatürk Stadı’nda oynanıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

A2 Süper Ligi’nde 6’ncı haftanın en önemli maçı olarak gösterilen Yenicami – Mağusa Türk Gücü maçı için geri sayım başladı. Şu an beş haftası geride kalan ligde yollarına kayıpsız devam eden iki takımın mücadelesinden kimin galip ayrılacağı merak konusu.  Atatürk Stadı’nda yarın saat 12.00’de oynanacak maçta taraflar sahaya galibiyet için çıkıyor. Yenidüzen Spor Servisi, bu heyecanlı geçmesi beklenen maç öncesi iki takımın futbolcularını ve antrenörlerini buluşturdu.
Yenicami’den Cenker Yazar ve Uğur Tekin, Mağusa Türk Gücü’nden de Aziz Topel ve Berk Türsan’ın Yenidüzen Spor Servisi’ne maçla ilgili düşüncelerini aktardı. Röportaj sırasında heyecanları gözlerinden okunan genç futbolcular, maça hazır olduklarını ve herşeyden önce dostluğun kazanmasını istediklerini kaydettiler. Yenicami antrenörü Emre Perçinci ve Mağusa Türk Gücü antrenörü Talat Şentürk de röportajda hazır bulundu.

Herkesi maça davet ettiler
Yenidüzen Spor Servisi’nin organize ettiği ve Yenicami’nin Gloria Jean’s Dereboyu’nda ev sahipliği yaptığı röportaj hayli keyifli ve neşeli geçti. Futbolcular maçın Atatürk Stadı’nda oynanmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, maçın Atatürk’te oynanmasının kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olacağının altını çizdiler. Atatürk Stadı’nı istemelerinin sebebinin, kendilerini izlemeye gelecek olan izleyicilere güzel bir maç izlettirmek olduğunu belirten genç futbolcular, herkesi bu maçı izlemeye davet ettiler.

Yazar: “Benim için özel bir maç”
Maç hakkındaki görüşlerini aktaran Yenicami’nin golcü futbolcusu Cenker Yazar, kendilerini zor bir maçın beklediğini kaydederek, “MTG’ye büyük saygı duyuyoruz. Ama ne olursa olsun bu maçı da kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Kendisinin Gazimağusa’da ikamet ettiğini ve MTG’deki futbolcuları çok yakından tanıdığını kaydeden Yazar, kendisi için bu maçın özel bir maç olduğunu ve hedeflerinin bu sezon şampiyon olarak ligi tamamlamak olduğunu belirtti.

Tekin: “Maçı kazanan taraf biz olacağız”
Zorlu maç ile ilgili düşüncelerini belirten Yenicami A2 takımının kaptanı Uğur Tekin de, iki takımın da sahaya galibiyet için çıkacağını belirterek, “Rakibimize saygı duyuyoruz, umarım maçı kazanan taraf biz olacağız” diye konuştu. Tekin ayrıca, şampiyonluktaki rakipleri olarak görülen Mağusa Türk Gücü’nü mağlup edip yollarına kayıpsız devam etmeyi hedeflediklerini belirterek, sezon sonundan ipi göğüsleyen taraf olmayı hedeflediklerini söyledi.

Topel: “Sahaya kazanmak için çıkacağız”
Mağusa Türk Gücü’nün başarılı ortasaha oyuncusu ve takım kaptanı Aziz Topel de zorlu maç ile ilgili olarak, Lefkoşa’da güzel bir maça çıkacaklarını ve kendilerini güçlü bir rakibin beklediğinin farkında olduklarını aktardı. Topel, “Sahaya kazanmak için çıkacağız, kazanmak için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız” diye konuşarak, maça diğer maçlara hazırlandıkları ciddiyette hazırlandıklarını ve bu maçta alınacak herhangi bir sonucun telafisinin mümkün olacağını söyledi. Topel, ayrıca maçın Atatürk Stadı’nda oynanmasının kendileri için ayrı bir motivasyon olduğunu aktardı ve Lefkoşa’dan kazanarak dönmek istediklerini belirtti.

Türsan: “Final havasında geçecek bir maç”
Mağusa Türk Gücü’nün bir diğer başarılı futbolcusu Berk Türsan da bu zorlu maçtan galip ayrılmak istediklerini ve A2 Ligleri’nde yer alan en iyi iki takımın karşı karşıya geleceğini belirtti. Türsan, “Atatürk Stadı’ndaki maçın final havasında geçeceğini düşünüyorum. Bizim gibi genç futbolcular için o stat ayrı bir motivasyon kaynağı” diye konuştu. Türsan ayrıca bu maçta galip gelen tarafın kendileri olacağına inandığını belirterek, Mağusa Türk Gücü A2 takımının uzun yıllardır süren şampiyonluk özlemini sonlandırmak istediklerini aktardı.

Perçinci: “İşini özkaynak konusunda ciddi yapan ender kulüpler arasındayız”
Bu kritik maçla ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Yenicami A2 takımının antrenörü Emre Perçinci, rakibe çok büyük saygı duyduklarını belirtti. Yenicami’de hedefin öncelikle A takıma oyuncu yetiştirmek olduğunun altını çizen Perçinci, “Tabi ki takım puansal olarak zirveye oynarsa şampiyon olmak için herşeyi yapacağız, MTG de biz de özkaynak konusunda işini ciddi yapan ender kulüpler arasındayız, güzel bir maç olacak” diye konuştu. Perçinci, öncelikle dostluğun kazanmasını bunun da bu yaş kategorilerinde en önemlisi olduğunu aktardı. Herkesi bu genç çocukları izlemeye davet eden Perçinci, Yenidüzen Spor Servisi’ne de gençlere ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Şentürk: “İki büyük camia arasında güzel ve keyifli bir maç”
Mağusa Türk Gücü A2 takımı antrenörü Talat Şentürk ise iki büyük camianın oynayacağı güzel ve keyifli bir maçın oynanacağını belirtti. Şentürk ayrıca, MTG’de hedefin her zaman yukarıya oyuncu vermek olduğunun altını çizerek, şampiyonluğun kendileri için ikinci planda olduğunun altını çizdi. Herkesi bu keyifli maçı izlemek için Atatürk Stadı’na davet eden Şentürk, Yenicami’nin kültürünü çok iyi bildiğini ve rakibe çok büyük saygı duyduğunu belirtti. Şentürk, iki takımın da A2 Süper Ligi’nde şampiyonluk adayı olduğunu ve güzel bir maç izlettirme hedefinde olduklarını aktararak, Yenidüzen Spor Servisi’ne bu yıl gençlere gösterdiği ilgiden ötürü teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur