1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Genç üreticiler siyasete de örnek olmalı'
'Genç üreticiler siyasete de örnek olmalı'

'Genç üreticiler siyasete de örnek olmalı'

Genç üreticilerin yaratıcılık ve vizyonları siyasete de örnek olmalı

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), “üreten yok olmaz” belgisiyle başlattığı üreticilere ve genç girişimcilere yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Genel Başkan Tufan Erhürman, bu kapsamda, beraberindeki heyetle birlikte, Lefkoşa Metehan’daki O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe’yi ziyaret ederek ürünler ve üretim hakkında bilgi aldı. Erhürman’a ziyaretinde, MYK üyeleri, Kadın Örgütü ve Gençlik Örgütü yöneticileri de eşlik etti. O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe direktörü Orçun Cananoğlu, ürünlerinin tamamen organik olduğunu ifade etti ve kendi ürettikleri ürünler hakkında da CTP heyetine bilgi verdi. O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe’de sebze ve meyvenin yanı sıra, Kıbrıs’a özgü birçok ürün de yer alıyor.

cc2-002.jpg

ORÇUN CANANOĞLU: TÜKETİCİLER ARTIK BİLİNÇLİ

O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe Direktörü Orçun Cananoğlu, tüketicilerin artık eskisi gibi bilinçsiz değil, araştırarak alışveriş yaptıklarını söyledi. O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe’ye gelen müşterilerin satılan tüm ürünler hakkında bilgi sahibi olduğunu dile getiren Cananoğlu, satışa sundukları tüm ürünlerin organik olduğunu ifade etti. Orçun Cananoğlu, O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe’de insanların gelip alışveriş yaptıkları bölümün yanı sıra, kahve ve diğer ürünleri tadabilecekleri bir bölüm de yarattıklarını dile getirdi.

OGÜN CANANOĞLU: KENDİ ÜRETİMİMİZ OLAN ALTI ÇEŞİT BİRAYI TÜKETİCİYLE BULUŞTURACAĞIZ

O-LIVE Organic Marketplace and Boutique Cafe Direktörü Orçun Cananoğlu’nun kardeşi Ogün Cananoğlu da CTP heyetine üretimini kendisinin yaptığı ve kısa bir süre sonra müşterilere sunulacak olan altı çeşit organik biranın üretim süreci ile ilgili bilgi verdi. CTP’nin ülkedeki üretime ve üreticilere yönelik politikalarını yakından takip ettiğini vurgulayan Ogün Cananoğlu, “Üreten Yok Olmaz” projesinin de son derece başarılı bir şekilde ilerlediğini söyledi. Cananoğlu, Kıbrıslı Türklerin kültürünü yaşatabilmeleri için devletin üretim yapmak isteyenlere destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.

cc1-001.jpg

ERHÜRMAN: BURADA GÖRDÜKLERİMİZ VE DUYDUKLARIMIZ HEYECAN VE UMUT VERİCİ

Ziyarette aldıkları bilgilerin son derece heyecan ve umut verici olduğunu belirten Erhürman, ülkenin dört bir yanında üreticilerin ve özellikle de genç girişimcilerin önemli işler yaptıklarını yerinde gördüklerini, sürekli olarak “bizden bir şey olmaz” iddiasının bombardımanına tutulan Kıbrıs Türk halkının kısıtlı olanaklarla yaptıklarının bu iddialara en iyi yanıtı verdiğini söyledi. Erhürman, “Ülkemizde çok sınırlı olanaklarla ısrarla organik üretim yapan, bu işe gönül vermiş insanlarımız var. Bu insanlarımızın ürettiklerini tüketiciyle buluşturmak son derece önemli. O-LIVE bu noktada son derece değerli bir işlevi üstlenmiş durumda. Kaldı ki O-LIVE sadece üretileni tüketiciyle buluşturmakla kalmıyor, doğrudan doğruya üretime geçiyor ve altı değişik çeşit birayı çok kısa bir süre sonra halka sunmaya hazırlanıyor. Burada gördüklerimiz ve duyduklarımız gerçekten heyecan ve umut verici. Genç üretici ve girişimcilerimizin yaratıcılıkları ve vizyonları siyasete de örnek olmalı. Bu ülkede bugünkünden daha güzel bir geleceği kuracak olan bu yaratıcılık ve vizyondur” dedi.

 

 

Bu haber toplam 4267 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler