Genç golcü Girne Halk Evi’nde

Genç golcü Girne Halk Evi’nde

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Girne Halk Evi, Doğan Türk Birliği’nin genç futbolcusu Selim Saygı’yı kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

A+A-

Halk Evi’nin kısa süre içerisinde yine Doğan Türk Birliği’nden Tunahan Şencan’ı da kiralaması bekleniyor.

İlk devrede takımında çok fazla forma şansı bulamayan Selim, görev yaptığı maçlarda bir kez Merit Alsancak Yeşilova’ya karşı gol atabilmişti. Daha fazla forma şansı bulma adına Selim, bir diğer Girne ekibine transfer oldu.

Sosyal medyada transferi ile ilgili açıklama yapan Selim şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle futbolda bir yere gelebilmişsem üzerimde en çok emeği olan iki insan Caner hocam ve Afün hocamdır. Onlara çok teşekkür ederim. Yanımda olan tüm DTB YÖNETİMİ ve TARAFTARLARIMIZA ayrı çok teşekkür ederim. Takımdaki tüm abi ve kardeşlerime çok teşekkür ederim herşey için. Umarım herşey güzel olur DTB adına. O SENE BU SENE. GHE adına ise ligde kalma başarısı gösterebiliriz. Daha fazla forma fırsatı bulmak için GHE’ne kiralık olarak transfer olmuş bulunmaktayım. Hayatımın her anında bana yardımcı olan Bayar Piskobulu’ya ve George Ali abime ne yazsam azdır, çok teşekkür ederim herşey için ve son olarak bu transferde emeği geçen Raif Esendağlı, Veli Esendagli ve M Burak Bacdar’a çok teşekkürler umarım herkes için hayırlısı olur.”

Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.