1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gemlik’te tozu dumana kattılar
Gemlik’te tozu dumana kattılar

Gemlik’te tozu dumana kattılar

Türkiye Motokros Şampiyonası’nın 4. ayağında mücadele eden sporcularımızdan Yunus Özyay üçüncü, Murat Adıgüzel dördüncü oldu

A+A-

Hüseyin KIRAL

Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı Bursa'nın Gemlik ilçesinde yapıldı. Aşırı rüzgar ve toza rağmen sporcular tozu dumana kattı.
Sancaktepe Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi’nin desteklediği, Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı, Şahin Tepe MX Parkuru'nda gerçekleştirildi. Yarışa Bursa, İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Tekirdağ'ın yanı sıra Bulgaristan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden 71 sporcu katıldı.

Yunus zoru başardı
Bin 670 metre uzunluğunda ve 18 rampadan oluşan parkurda yapılan yarışta, sporcularımızdan Yunus Özyay MX kategorisinde üçüncülük kürsüsüne çıkarken, Murat Adıgüzel de dördüncü oldu. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen Türkiye Motokros Şampiyonası’nda yedi ayak sonunda genel klasmanda Türkiye ikincisi olan Yunus Özyay, bu yıl maddi imkansızlıklar nedeni ile ilk kez katıldığı dördüncü ayak yarışında ilk kez koştuğu bir parkurda zoru başararak üçüncü oldu.

Bu haber toplam 1310 defa okunmuştur