1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Geliri onkoloji tedavisi gören çocuklara bağışlanacak
Geliri onkoloji tedavisi gören çocuklara bağışlanacak

Geliri onkoloji tedavisi gören çocuklara bağışlanacak

Sponsorluğunu Near East Bank ve Magictouch’ın üstlendiği görsel destekli “Sevginin Tadı Tuzu” adlı kitap için bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

A+A-

Gelirinin devlet hastanesi çocuk onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara bağışlanacağı ve sponsorluğunu Near East Bank ve Magictouch’ın üstlendiği görsel destekli “Sevginin Tadı Tuzu” adlı kitap için bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Near East Bank Dereboyu konsept şube önünde önceki gün öğleden sonra düzenlenen etkinliğe banka çalışanları, kitaba gönüllü annelik yapan aile ve çocuklar yanısıra her yaştan insan katıldı.
Etkinlikte toplum gönüllüsü 3 anne Mutlu Soykurt, Özge Ertuğrul ve Hatice Kayım’ın yaratıcı bir ekibin desteğiyle hazırlayıp gelirini Dr. Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisinde tedavi gören çocuklara bağışlayacakları “ Sevginin Tadı Tuzu ” adlı yemek tarifleri içeren kitabın satışı da yapıldı.
Tüm satış geliri Near East Bank Hesap No: 17-300-0000035723 aktarıldıktan sonra tedavi gören çocuklarımızın Gülücük Hesaplarına eşit miktarlarda paylaştırılarak destek verilecek. Ayrıca bağış yapmak isteyen duyarlı vatandaşlarımız  ilgili hesap numarasına yatırım yapabilme imkanına sahip olacaklar.
Ayrıca Tüm Near East Bank Şubeleri, Magictouch, Deniz Plaza, Berberoğlu Kitap Evi ve Pandora’dan kitap satın alabilecekler.Lha

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur