1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Geçitkale’de değişimin öncüsü kadınlar olacak!
Geçitkale’de değişimin öncüsü kadınlar olacak!

Geçitkale’de değişimin öncüsü kadınlar olacak!

Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Geçitkale ve bağlı köylerdeki kadınlara yönelik gece düzenledi

A+A-


Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Geçitkale ve bağlı köylerdeki kadınlara yönelik gece düzenledi. 200’ü aşkın kadının katıldığı etkinlik coşku içinde geçti. CTP Geçitkale Belediye Başkan adayı ve belediye meclis üyesi adaylarının bölgeli kadınlara tanıtıldığı geceye CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nun eşi Ayşe Yorgancıoğlu, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’ın eşi Rana Uluçay ve CTP-BG Lefkoşa milletvekili Birikim Özgür’ün eşi Hayriye Kahveci de katılarak destek verdi. CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş geceye katılan kadınlarla tek tek sohbet ederek bölgedeki kadınlara yönelik sorunları dinledi.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARININ YARISI KADIN

Kadınlara yönelik projelerini anlatan Hasan Öztaş, bölgedeki kadınların 29 Haziran’dan sonra daha katılımcı, daha aktif şekilde “Yıldızlı Belediyelerin” yıldızları olacaklarını belirtti. Kadınlara verdikleri önemi de 8 belediye meclis üyesi adayından 4’ünün kadın aday olmasından belli olduğunu dile getiren CTP-BG Geçitkale Belediye Başkan adayı Hasan Öztaş, Geçitkale’de değişimin öncüsünün kadınlar olacağının altını çizdi. Coşku içinde geçen gece müzik eşliğinde sona erdi.

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur